Novak Djokovic și-a ieșit din minți la JO! Sârbul a azvârlit o rachetă în tribune, după a trântit-o în fileu pe a doua

2 luni in urmă 44

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Sârbul se duelează în acest moment cu spaniolul Pablo Carreno-Busta pentru o medalie de bronz, iar meciul a intrat în decisiv, după 4-6, 7-6 (8-6). 

Novak Djokovic a aruncat de două ori cu racheta în meciul cu Pablo Carreno-Busta

La scorul de 2-0 pentru Carreno-Busta, Djokovic nu a reușit să facă break-ul, moment în care și-a azvărlit racheta la o distanță considerabilă, în tribunele goale. 

Sârbul nu a primit niciun avertisment, iar după doar două game-uri a aruncat o altă rachetă cu toată forța în fileu, moment în care arbitrul a hotărât să îl avertizeze. Spaniolul Carreno-Busta a protestat, cerând ca "Nole" să fie penalizat cu un punct pentru cele două gesturi reprobabile.

Cele două rachete aruncate de Djokovic:

Galerie Foto

Novak Djokovic, interviu de 11 secunde după cele două înfrângeri de la Jocurile Olimpice

La aproximativ o oră de la finalul meciului cu Alexander Zverev, Novak Djokovic a revenit în teren, de data aceasta pentru duelul din semifinalele probei de dublu mixt, unde a făcut pereche cu Nina Stojanovic.

Novak Djokovic nu a obținut dreptul de a juca pentru medalia de aur nici la dublu mixt, pentru că perechea din Serbia a fost învinsă în minimum de seturi, 6-7 (4), 5-7, de Elena Vesnina și Aslan Karatsev, reprezentanții Rusiei.

După cele două înfrângeri, Novak Djokovic a apărut la interviu vizibil afectat și a avut puterea să stea doar 11 secunde.

Nu știu, n-am nicio idee. Sincer vă zic, chiar nu știu ce să spun”, au fost cuvintele rostite de Novak Djokovic înaintea de a pleca de la zona mixtă.

Etichete: jocurile olimpice , novak djokovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă