Novak Djokovic, sfătuit de un fost antrenor să-și schimbe abordarea. “Își pune în pericol cariera”

1 săptămână in urmă 12

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Bayern Munchen - Borussia Monchengladbach, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Boris Becker: "Novak a făcut o mare greșeală refuzând să se vaccineze"

Una dintre legendele tenisului, Boris Becker, care a fost antrenorul lui Novak Djokovic, consideră că jucătorul sârb "a făcut o mare greşeală" refuzând să se vaccineze.

Novak Djokovic s-a deplasat la Melbourne pentru Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al sezonului, programat în perioada 17-30 ianuarie, pe care l-a câştigat de nouă ori în cariera sa, un record.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

"Sunt atât de apropiat de el încât îl consider un membru al familiei. Însă, în fiecare familiei există uneori dezacorduri. Cred că el a făcut o mare greşeală refuzând să se vaccineze. Își pune în pericol restul carierei şi şansa de a demonstra că este cel mai mare jucător din toate timpurile. Mai ales că nu a fost niciodată cel mai popular băiat din clasă.

Cred că Novak are o personalitate grozavă, care poate fi înţeleasă greşit. Dar această forţă poate fi şi slăbiciunea sa. Aceeaşi voinţă puternică cu care l-am văzut câştigând atâtea meciuri îl poate face vulnerabil, din cauza încăpăţânării sale", a spus Boris Becker, citat de Sky Sports.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Boris Becker (54 de ani), dublu campion la Australian Open (1991, 1996), a fost antrenorul lui Djokovic între 2014 şi 2016.

  • Novak Djokovic este așteptat cu brațele deschise la Roland Garros. Anunțul a fost făcut de către Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța.
  • Azi, 7 ianuarie, cu ocazia Crăciunului pe rit vechi, Novak Djokovic a postat un prim mesaj din hotelul în care este cazat.
  • Hotelul în care a fost cazat Novak Djokovic la Melbourne este un fost centru de detenție, actualmente hotel de carantinare, unde se află refugiați care caută azil în Australia, iar condițiile nu sunt foarte bune.
Etichete: atp , novak djokovic , djokovic , australia , boris becker , australian open , vaccin , coronavirus , covid-19

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă