Novak Djokovic s-a întors în „hotelul groazei!” Imagini de la reținerea sârbului, cu două zile înainte de startul Australian Open | FOTO

1 săptămână in urmă 19

Novak Djokovic (34 de ani) a fost reținut din nou de polițiștii australieni, cu două zile înainte de startul Australian Open (17 – 30 ianuarie), după ce ministrul pentru Imigrări i-a anulat viza „în numele interesului public”.

Novak Djokovic, deținător a 20 de titluri de Grand Slam, va petrece o zi și o noapte în „hotelul groazei”, acolo unde a stat și weekend-ul trecut! Imigranții cazați la Park Hotel reclamă faptul că li se servește mâncare cu viermi și mucegai la cină.

Djokovic s-a bucurat de libertate în ultimele zile, locuind în hotel alături de ceilalți participanți de la Australian Open. Dar liderul ATP a primit vineri seară o veste șoc, fiindu-i anulată viza pentru a doua oară.

Novak Djokovic s-a întors în „hotelul groazei!” Imagini de la reținerea sârbului, cu două zile înainte de startul Australian Open

Novak Djokovic așteaptă acum, în centrul pentru imigranți din Melbourne, procesul în urma căruia se va decide dacă poate participa la Australian Open! Nole deține recordul de titluri la Grand Slam-ul de la Antipozi, triumfând aici de nu mai puțin de 9 ori. Sârbul a fost reținut sâmbătă dimineață de polițiștii de frontieră, care l-au plasat pe campionul tenisului în „hotelul groazei!”.

Dijana Djokovic, mama lui Nole, a făcut mai multe dezvăluiri șocante despre condițiile pe care le are sârbul în hotelul în care a fost închis: „Fiul meu este ținut prizonier! Locul în care stă este murdar, plin de insecte. Nu poate dormi. Mâncarea este groaznică. Nu este corect, este inuman!”, a spus femeia după prima reținere a lui Novak.

Autoritățile din Australia schimbă planul de atac

Djokovic va afla duminică dimineață dacă poate juca la Australian Open 2022! Ministrul pentru Imigrări, Alex Hawke, cel care i-a anulat viza lui Novak pentru a doua oară, „în numele interesului public, fără alte justificări!”, marșează pe faptul că sârbul este nevaccinist, reprezentând un pericol pentru opinia publică din Australia.

Novak a intrat cu forme legale în Australia, lucru confirmat de judecătorul Anthony Kelly, care i-a dat câștig de cauză sârbului la prima înfățișare. Nole este nevoit să obțină o nouă revocare a anulării vizei pentru a putea juca la Australian Open. Dacă procesul va fi pierdut de Djokovic, acesta va trebui să părăsească țara și va primi o interdicție de trei ani în Australia.

The post Novak Djokovic s-a întors în „hotelul groazei!” Imagini de la reținerea sârbului, cu două zile înainte de startul Australian Open | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă