Novak Djokovic recunoaște că a mințit în documentele oficiale completate în Australia - Sportivul riscă 12 luni de închisoare

4 zile in urmă 25

Novak Djokovic Novak Djokovic

Actualul lider ATP a emis un comunicat prin care a dorit să lămurească motivul pentru care formularul său, completat înainte de deplasarea în Australia, conține o eroare incredibilă.

MIERCURI, 12 IANUARIE 2022, 08:59

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

Continuă telenovela Novak Djokovic la Australian Open 2022, astfel că pe zi ce trece apar noi informații despre situația sârbului. Concret, liderul ATP nu ar fi spus adevărul în momentul în care a completat formularul înainte de deplasarea în Australia, menționând că nu a călătorit în ultimele 14 zile, asta deși a sărbătorit trecerea dintre ani în Spania.

Acum, Djokovic a venit cu primele precizări și spune că agentul său a fost cel care a completat greșit formularul, iar “dintr-o eroare umană” nu a mai menționat călătoria în Spania, de Revelion. Totodată, Nole a adus în discuție și rezultatul testului pozitiv din luna decembrie și a transmis că a primit acest rezultat după ce a avut întâlnirile publice.

Puteți vedea mesajul prin care Djokovic recunoaște că a mințit în actele oficiale pe REALITATEASPORTIVA.NET.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă