Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul împotriva COVID-19: „Sper că nu va deveni obligatoriu”

3 săptămâni in urmă 19

Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul împotriva noului coronavirus! Sârbul a surprins din nou, de această dată în timpul turneului de la Belgrad, acolo unde a subliniat că spera ca vaccinare să nu devină obligatorie.

Spre deosebire de Simona Halep, Djokovic vrea să aibă libertatea de a alege în privința vaccinului. Sârbul s-a infectat și el cu coronavirus, declanșând un scandal imens, în vara anului trecut.

„Djokovic poate să ia premiul pentru idiotul anului”, a scris la vremea respectivă jurnalistul Charles Watts, pe Twitter. „Mă rog pentru cei toți cu COVID-19. Nu mai spuneți că ce fac eu e iresponsabil sau stupid. Asta le întrece pe toate!”,a fost atacul lui Nick Kyrgios la adresa sârbului.

Novak Djokovic: „Sper că vaccinarea nu va deveni obligatorie!”

„Sunt încă un susţinător al libertăţii de alegere”, a declarat sârbul, în timpul unei videoconferinţe, după victoria obţinută la Belgrad, împotriva lui Miomir Kecmanovic.

„Voi păstra decizia mea pentru mine, cred că este un lucru privat, intim. Nu vreau să fiu etichetat ca unul care este pro sau împotriva vaccinării. Sper că (n.n. – vaccinarea) nu va deveni obligatorie”, a completat liderul clasamentului ATP.

Totuși, probabil că tot mai mulți tenismeni se vor vaccina, ținând cont de avantajele de care se vor bucura sportivii imunizați, atât în circuitul WTA, cât și în ATP.

Simona Halep și compania nu vor mai fi obligați să stea în carantină, așa cum s-a întâmplat la mai multe turnee desfășurate în pandemie: „Persoanele care au finalizat complet procesul de vaccinare împotriva Covid-19 pot fi scutite de carantină după un prim test PCR negativ”, se arată în protocolul ATP și WTA, potrivit Daily Mail.

The post Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul împotriva COVID-19: „Sper că nu va deveni obligatoriu” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă