Novak Djokovic, la mâna australienilor. Când vor lua o decizie în ceea ce-l privește pe tenismen după ce acesta a recunoscut totul

1 săptămână in urmă 5

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 10:53

182 citiri

Novak Djokovic, la mâna australienilor. Când vor lua o decizie în ceea ce-l privește pe tenismen după ce acesta a recunoscut totul

Novak Djokovic riscă să fie expulzat din Australia după ce a recunoscut într-un comunicat că a participat la un eveniment deși știa ca este infectat cu Covid - 19.

Autoritățile din Australia vor lua o decizie în privința tenismenului joi, 13 ianuarie.

Totodată, conform presei de la Antipozi, sportivul ar fi putea fi acuzat și de fals în declarații privind călătoriile.

"Avocaţii domnului Djokovic au furnizat recent documente suplimentare lungi şi documente justificative, despre care se spune că sunt relevante pentru posibila anulare a vizei domnului Djokovic. Bineînţeles, acest lucru va afecta perioada de timp pentru o decizie", a spus un purtător de cuvânt al guvernului al ministrului Imigrației, Alex Hawke.

"Am asistat la un meci de bachet pe 14 decembrie, meci după care s-a anunțat că mai muți oameni au fost depistați pozitiv la COVID-19. Chiar dacă nu aveam simptome, mi-am făcut un test antigen rapid pe 16 decembrie, al cărui rezultat a fost negativ. Ca măsură suplimentară de precauție, mi-am făcut și un test PCR în aceeași zi.

În ziua următoare, am asistat la acel eveniment din Belgrad pentru a premia copiii și mi-am mai făcut un test rapid înainte, care a fost negativ.

Eram asimptomatic și mă simțeam bine, și nu am primit rezultatul testului PCR decât după acel eveniment.

A doua zi, pe 18 decembrie, am fost la centrul meu de tenis din Belgrad pentru a-mi îndeplini un angajament pe care îl luasem de mult timp în fața celor de la L'Equipe: un interviu și o ședință foto. Mi-am anulat toate celelalte evenimente.

M-am simțit obligat să dau acel interviu, întrucât nu doream să îl dezamăgesc pe jurnalist, dar m-am asigurat că am păstrat distanța față de el și am purtat masca, cu excepția momentelor de la ședința foto", a scris Djokovic pe rețelele de socializare.

Citeste si:

Novak Djokovic nu mai rezistă în centrul unde este reținut. Cerere expresă făcută de tenismen

Liderul ATP Novak Djokovici a cerut să fie transferat de la centrul din Melbourne în care se află acum, pentru a se putea antrena înaintea Australian Open, au anunţat, sâmbătă, avocaţii...

Ultimele detalii despre cazul Djokovic. Ce spune fratele tenismenului. " Este plin de emoții. Vrea să se facă dreptate"

Fratele lui Novak Djokovici, Djordje, a declarat că liderul ATP vrea să se facă dreptate în cazul său, el menţionând că dacă ar fi părăsit Australia, Novak ar fi recunoscut că este...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă