Novak Djokovic, învins în semifinale la Jocurile Olimpice! Sârbul, criză de nervi în meciul cu Alexander Zverev

1 lună in urmă 24

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021, 14:15 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 14:17

Sârbul Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a pierdut surprinzător în semifinalele turneului masculin de tenis de la Jocurile Olimpice, fiind învins de neamțul Alexander Zverev (24 de ani, 5 ATP), scor 6-1, 3-6, 1-6, după un meci de două ore și cinci minute. 

Aflat într-o formă spectaculoasă în 2021, an în care a câștigat trei turnee de Grand Slam, din trei jucate până acum, Djokovic era favorit la câștigarea medaliei de aur, dar a fost oprit de Zverev din drumul spre Golden Slam (câștigarea tuturor celor patru turnee de Grand Slam și a medaliei de aur la Jocurile Olimpice).

Djokovic, învins de Zverev la Jocurile Olimpice

Sârbul a început foarte bine meciul și a câștigat rapid primul set, scor 6-1. A cedat doar un game, a făcut două break-uri și era cu un pas în finală.

Zverev n-a renunțat la luptă și a crescut nivelul jocului. La 2-2, Djokovic a făcut break, dar neamțul a egalat rapid. De la 3-3, Zverev nu a mai cedat niciun game: și-a câștigat de două ori serviciul, a făcut un break și a trimis meciul în decisiv.

Setul al treilea a fost la discreția lui Zverev. Neamțul a avut 4-0, scor la care Nole a câștigat un game. Zverev s-a impus cu 6-1, a izbucnit în lacrimi la finalul paritidei și va juca finala împotriva rusului Karen Khachanov (25 de ani, 25 ATP).

Djokovic va lupta pentru medalia de bronz cu spaniolul Pablo Carreno-Busta (30 de ani, 11 ATP).

Djokovic, criză de nervi la Jocurile Olimpice

În setul trei, la 2-0 pentru adversar, Djokovic a avut o criză de nervi. Sârbul era condus cu 15-0 pe propriul serviciu și a avut o izbucnire nervoasă după ce a pierdut ușor un punct. 

VIDEO Novak Djokovic, învins de Alexander Zverev la Jocurile Olimpice

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice: 

Căpitanul României U23 a răbufnit la adresa fanilor după Jocurile Olimpice: „Mulțumim celor 15% dintre români”

Ziua când barca s-a spart » Explicațiile unui eșec neașteptat în finala de 8+1 de la Jocurile Olimpice

Playtech: ATENȚIE! Pericolul MAJOR descoperit într-un hipermarket. ANPC a decis să îl închidă pe loc!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă