Novak Djokovic, forțat să plece din Australia: viza sârbului a fost anulată! Ce urmează

3 săptămâni in urmă 27

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

Plecat cu o adeverință medicală care să-i permită să intre în țară, deși nu e vaccinat, sârbul a avut probleme cu viza la aeroport, unde a fost interogat și ținut mai bine de șapte ore.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Novak Djokovic, forțat să plece din Australia

După multe ore de așteptare, în care i s-a luat și telefonul mobil, Novak Djokovic a aflat decizia finală luată de autoritățile australiene: viza sa a fost anulată și trebuie să plece din Australia, anunță publicația The Sydney Morning Herald.

De asemenea, Novak Djokovic a avut problemele și cu documentul de COVID-19. Nevaccinat, sârbul a primit o scutire pentru că ar fi fost infectat în ultimele șase luni și, ca urmare, nu ar fi contagios chiar dacă s-ar infecta, dar se pare că autoritățile australiene n-au vrut să țină cont de derogare.

Cazul nu se va încheia, însă, aici, pentru că, potrivit sursei citate, avocații lui Novak Djokovic se pregătesc să conteste decizia.

Guvernul de la Belgrad a încercat să rezolve speța, solicitând Ambasadei Serbiei din Australia să-i permită accesul lui Novak Djokovic, dar s-a lovit de un refuz.

  • 9 titluri are Novak Djokovic la Australian Open: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021

Tatăl lui Novak Djokovic a răbufnit

În timpul în care Novak Djokovic era reținut la aeroport pentru interogatoriu, tatăl său, Srdjan, a oferit o reacție dură, în care a și amenințat autoritățile sârbe.

Nu știu ce se întâmplă, dar îmi țin fiul captiv de vreo cinci ore. Asta deja trebuie să fie o luptă pentru libertate. N-ar trebui să fie doar lupta lui Novak, ci a întregii lumi.

Dacă nu e eliberat într-o oră sau două, vom ieși în stradă și vom lupta pentru libertatea lui. E lupta tuturor!”, a spus Srdjan Djokovic, pentru Sputnik Serbia, citat de Puntodebreak.

Etichete: novak djokovic , australia , melbourne

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă