Novak Djokovic, făcut praf la o televiziune australiană: „Nu e niciodată corect” VIDEO

2 săptămâni in urmă 9

Novak Djokovic, făcut praf la o televiziune australiană. Situația creată între campionul sârb și guvernul de la Canberra a iscat și reacții diverse dincolo de lumea sportului. Doi prezentatori cunoscuți de la un post TV din țara de la Antipozi au fost surprinși în timp ce-l criticau pe liderul mondial pentru atitudinea sa față de regulile de vaccinare impuse de autorități.

Novak Djokovic, făcut praf la o televiziune australiană

Novak Djokovic, făcut praf la o televiziune australiană. Scandalul vizei și a situației sanitare a liderului mondial e departe de a se fi încheiat. Campionul sârb a încercat să clarifice într-un comunicat transmis miercuri evenimentele care au dus la infectarea sa cu Covid 19, dar și prezența sa ulterioară la evenimente publice.

Novak Djokovic a admis că a făcut „o eroare de judecată” atunci când a participat la un interviu cu o publicație, la două zile după ce fusese diagnosticat cu Covid. El a mai recunoscut că agentul său a completat eronat formularul în care confirma că nu se mai deplasase în nicio altă țară cu 14 zile înainte de sosirea în Australia.

Ministrul Imigrației era așteptat să comunice decizia sa finală în cursul zilei de miercuri. Acesta are puterea legală de a-l expulza pe Novak Djokovic, trecând inclusiv peste decizia de luni, din justiție. Un purtător de cuvânt al ministrului Alex Hawke a declarat, conform The Age, că avocații lui Novak Djokovic au trimis documente justificative suplimentare către minister, iar decizia va fi amânată pentru consultarea acestora.

„Avocaţii domnului Djokovici au furnizat recent documente suplimentare lungi şi documente justificative, despre care se spune că sunt relevante pentru posibila anulare a vizei domnului Djokovici. Bineînţeles, acest lucru va afecta perioada de timp pentru o decizie”, a declarat un purtător de cuvânt al ministrului Alex Hawke.

„Nu e niciodată corect”

Situația lui Novak Djokovic a născut pasiuni și dincolo de lumea tenisului. Inclusiv printre jurnaliști. Rebecca Maddern și Mike Amor, doi prezentatori de știri cunoscuți din Australia, angajați ai Channel 7, au dialogat recent pe acest subiect, în timpul unei pauze din jurnalul de la ora 17. Cei doi nu se aflau în direct, dar erau filmați, iar înregistrarea în care vorbesc „fără perdea” despre cazul lui Djokovic a apărut pe rețelele sociale.

„Rebecca Maddern: Indiferent de cum privești situația lui Djokovic, e un mic mincinos nemernic și meschin.

Rebecca Maddern: E păcat că toată lumea îi ia apărarea. Să ieși din casă știind că ești pozitiv cu coronavirus. Nici măcar nu cred că a fost pozitiv.

Mike Amor: A venit cu un rahat de scuză și apoi s-a încurcat în propriile minciuni. Pur și simplu asta s-a întâmplat.

Rebecca Maddern: E pur și simplu o minciună, totul.

Mike Amor: Cred că va scăpa.

Rebecca Maddern: O, da, va scăpa. Cred că toți oamenii normali la cap ar spune că e un nemernic. Au făcut ce trebuia? Nu știu. Au făcut o prostie. Viața nu e niciodată dreaptă. Unii zboară la clasa întâi… Nu e niciodată corect.

Mike Amor: Asta e problema, nu?”, a fost dialogul surprins între cei doi, purtat în afara emisiei.

Conform news.com.au, direcțiunea Channel 7 și-a cerut scuze pentru incident. De asemenea, conducerea postului a declarat că înregistrarea a fost făcută ilegal și că va declanșa o anchetă pentru identificarea responsabililor pentru aceasta.

Cameras were rolling … when Aussie mainstream media anchor Rebecca Madden and co-host get caught talking about how they really feel about the Novak Djokovic situation. 🥴 pic.twitter.com/EpB1LXeeud

— daisymay4263 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 (@daisymay4263) January 11, 2022

The post Novak Djokovic, făcut praf la o televiziune australiană: „Nu e niciodată corect” VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă