Novak Djokovic, cu forme legale, dar expulzat pentru convingerile medicale! Informații bombă din dosarul în care sârbului i-a fost anulată viza pentru a doua oară

1 zi in urmă 13

Au fost făcute publice informații din dosarul lui Novak Djokovic, depus la Curtea Federală din Melbourne! Sârbului i-a fost anulată viza pentru a doua oară, de această dată din cauza convingerilor sale despre vaccinarea anti-Covid.

Autoritățile din Australia au schimbat planul de atac după ce au pierdut primul proces cu Novak Djokovic! Liderul ATP a intrat cu forme legale în Australia – așa cum a decis judecătorul Anthony Kelly la prima înfățișare.

Astfel, ministrul pentru Imigrări, Alex Hawke, cel care i-a anulat viza lui Novak pentru a doua oară, „în numele interesului public, fără alte justificări!”, marșează pe faptul că sârbul este nevaccinist, reprezentând un pericol pentru opinia publică din Australia.

Novak Djokovic, cu forme legale, dar expulzat pentru convingerile medicale! Informații bombă din dosarul în care sârbului i-a fost anulată viza pentru a doua oară

Autoritățile din Australia se agață cu disperare de orice pretext pentru a-l expulza pe Novak Djokovic! Principalul argument al procurorilor, împotriva lui Novak Djokovic, la procesul care începe în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 00:30, este următorul: „Djokovic este o persoană de rang înalt, nevaccinată, care aparent nu respectă regulile împotriva Covid-19. Astfel, creează o percepție publică despre el că este nevaccinist, iar prezența sa în Australia încurajează nevaccinarea împotriva Covid”, susțin reprezentanții acuzării.

În dosarul depus la Curtea Federală nu se mai face nicio referire la scutirea medicală a lui Nole, avizată de directorul medical al Tennis Australia si de un grup de experți independenți ai guvernului din statul Victoria.

Djokovic riscă o interdicție de trei ani în Australia dacă pierde procesul

Novak Djokovic a intrat cu forme legale în Australia, lucru confirmat de judecătorul Anthony Kelly, care i-a dat câștig de cauză sârbului la prima înfățișare. Ministrul pentru Imigrări i-a anulat însă viza sportivului pentru a doua oară, „în numele interesului public, fără alte justificări!”

Nole, care s-a întors sâmbătă dimineață în hoteul groazei din Melbourne, este nevoit să obțină o nouă revocare a anulării vizei pentru a putea juca la Australian Open. Dacă procesul va fi pierdut de Djokovic, acesta va trebui să părăsească țara și va primi o interdicție de trei ani în Australia.

The post Novak Djokovic, cu forme legale, dar expulzat pentru convingerile medicale! Informații bombă din dosarul în care sârbului i-a fost anulată viza pentru a doua oară appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă