Novak Djokovic, criticat de o fostă mare tenismenă: "Cel mai bine e să plece acasă"

6 zile in urmă 9

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

Situația sârbului nu este, însă, nici pe departe, clarificată, pentru că, în ciuda deciziei instanței, Ministerul Imigrărilor din Australia îi poate anula viza.

Martina Navratilova, critici pentru Novak Djokovic

Toata situația care îl are în prim-plan pe Novak Djokovic este una exagerată, crede Martina Navratilova, fosta legendară tenismenă.

Aceasta e de părere că sportivul sârb ar fi trebuit să renunțe la participarea la Australian Open, dat fiind faptul că nu a dorit să facă un compromis și să se vaccineze.

"Vaccinul poate să fie ceva ce nu-ți convine. E în regulă. Totuși, se pare că majoritatea vrea să se vaccineze și consideră că asta te poate scăpa de boală. Tot globul e așa. Așa că trebuie să înțelegi. Pentru echipă, pentru binele tuturor!

Teoria conspirației sau realitatea pe care nu vrem să o vedem? Află din seria documentar Manipulați sau îndrumați de pe DIGI World, azi de la 21:00!

Australia a fost țara cu cele mai dure restricții, iar Melbourne a fost cel mai mare oraș din lume aflat în lockdown. Vreau să vorbesc despre tenis, nu despre altceva. E o rușine. Cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă Djokovic ar fi să zică: "Au fost multe greșeli. Situația nu este corectă".

Nole e singurul jucător nevaccinat care ar participa la Australian Open din câte știu. Cred că toți ceilalți care nu au avut vaccin au fost trimiși acasă. Pentru Nole, ăsta ar fi lucrul corect, să plece și el acasă. Dar nu cred că va face asta pentru că vrea cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam", a spus Martina Navratilova, conform Bandsports.

  • 18 titluri de Gram Slam a câștigat Martina Navratilova
  • de 3 ori a triumfat la Australian Open

Novak Djokovic a decis ce va face dacă australienii îi vor anula din nou viza

Novak Djokovic este pregătit și pentru scenariul negativ și a decis, împreună cu echipa sa, să meargă din nou în instanță dacă viza îi va fi anulată, anunță The Age.

Avocații lui Novak Djokovic speră ca, în cazul în care viza va fi anulată vineri, să poată ataca decizia imediat și speța să fie judecată până duminică, pentru ca sportivul să poată juca de luni la Australian Open.

În primă instanță, la sosirea în Australia, lui Novak Djokovic nu i s-a permis accesul pentru că Poliția de Frontieră a considerat argumentul său pentru nevaccinare, adică infectarea cu COVID-19 în ultimele șase luni, insuficient și i-a anulat viza.

Decizia a fost revocată de instanța australiană, care a dictat că Novak Djokovic a prezentat sufiente dovezi și poate intra în țară.

Novak Djokovic poate avea probleme și în Serbia

Chiar dacă decizia îi va fi favorabilă și putea juca la Australian Open, Novak Djokovic nu scapă de probleme. Concret, sârbul riscă să fie, potrivit Codului Penal, chiar condamnat la închisoare în țara natală, pentru că a încălcat regulile de izolare.

Novak Djokovic a aflat că este pozitiv la COVID-19 pe 17 decembrie, însă asta nu l-a împiedicat ca pe 18 decembrie să ofere un interviu publicației franceze L'Equipe.

Etichete: novak djokovic , scandal , australian open , martina navratilova

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă