Novak Djokovic, criticat de o fostă campioană la Australian Open. “Multe semne de întrebare despre integritatea lui”

5 zile in urmă 11

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Viza lui Novak Djokovic poate fi anulată de Guvernul Australiei

Avocații lui Novak Djokovic au susținut la tribunal că sârbul a fost infectat cu COVID-19 pe 16 decembrie 2021, chiar dacă tenismenul a fost văzut la două evenimentele publice în zilele următoare.

Americanca Pam Shriver (59 de ani), câștigătoare a 22 de titluri de Grand Slam, inclusive șapte la Australian Open, l-a criticat dur pe Novak Djokovic și a pus la îndoială integritatea acestuia.

“Sunt multe semne de întrebare despre deciziile și integralitatea lui Novak. Fie a falsificat testul pozitiv din 16 decembrie, fie a ignorat protocolul sanitar de carantină și a pus în pericol copii și persoane vulnerabile, în zilele care au urmat infectării. Dacă va juca la Australian Open, huiduielile vor fi asurzitoare”, a scris Shriver, pe Twitter.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Novak Djokovic poate fi acuzat de fals în declarații

Autoritățile australiene reexaminează documentele completate de către sârb, nevaccinat şi cu scutire medicală, pentru a ajunge la Melbourne.

Potrivit presei australiene, Djokovic ar fi bifat într-un formular că nu a călătorit în cele 14 zile premergătoare zborului său către Australia. Cu toate acestea, el ar fi părăsit Serbia pentru a se antrena în Spania, în perioada Anului Nou.

Documentul completat de către Djokovic când a intrat în Australia aminteşte că "furnizarea de informaţii incorecte guvernului australian este o infracţiune gravă”, care poate duce chiar la "până la 12 luni de închisoare”.

Ministerul pentru Imigrări din Australia, Alex Hawke, a transmis că are toate prerogativele pentru a-i anula din nou viza de călătorie a lui Novak Djokovic. O decizie în acest sens este așteptată în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie.

Un avocat specializat în imigrări a anunțat că viza lui Novak Djokovic va fi anulată de către Guvernul Australiei, în ciuda deciziei instanței federale.

Etichete: novak djokovic , djokovic , australia , australian open , viza , coronavirus , covid-19 , pam shriver

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă