Novak Djokovic, capăt de drum la Australian Open?! Ce riscă liderul mondial ATP

2 săptămâni in urmă 23

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 20:30, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Sârbul a mers în Australia deși nu este vaccinat, folosindu-se de o adeverință medicală care să ateste că a fost infectat cu COVID-19 în ultimele șase luni.

Novak Djokovic, capăt de drum la Australian Open?!

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

”Cazul Novak Djokovic” va ajunge luni în fața instanței, iar dacă viza sa va fi anulată, sportivul nu va putea participa la Australian Open și ar putea primi o interdicție de până la trei ani la primul Grand Slam al anului.

Potrivit Mundo Deportivo, șansele ca Novak Djokovic să primească o învoire din partea autorităților australiene pentru a participa la Australian Open sunt mici, iar jucătorul sârb ar putea fi obligat să plece imediat către Serbia în cazul în care nu va avea suficiente probe pentru a demonstra că adeverința medicală care îl absolvă de obligativitatea de a fi vaccinat este validă.

Dacă Djokovic va primi o interdicție pentru trei ani de la Australian Open, sunt șanse mari ca liderul mondial să nu mai participe niciodată la primul Grand Slam al anului pentru că jucătorul sârb a ajuns la vârsta de 34 de ani, iar, când îi va expira interdicția, acesta va avea 37 de ani, vârstă la care mulți jucători se retrag din activitatea sportivă.

Mats Wilander, verdict categoric în scandalul Novak Djokovic

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Dacă multă lume l-a pus la zid, pentru că ar încerca să ”dribleze” regulile și nu a fost de acord să se vaccineze, Novak Djokovic a fost apărat de fostul mare jucător de tenis suedez Mats Wilander, care a transmis că este convins că sârbul obținuse toate documentele necesare.

Mai mult, Mats Wilander a concluzionat că faptul că Novak Djokovic a ales să rămână în izolare în Australia, în condiții greu de suportar, în speranța că i va permite accesul și va putea juca tenis, arată lumii ”ce fel de om este”.

Situația aceasta cu Novak Djokovic este foarte ciudată. Sunt convins că Novak a plecat spre Australia cu toate documentele de care avea nevoie, sunt sigur că Novak credea că va intra fără probleme în Australia. Deodată ajunge acolo și nu e lăsat. Sincer să fiu cred că se creează reguli pe măsură ce ne apropiem de startul turneului.

Îmi pare rău pentru Novak, îmi pare rău pentru turneu și pentru prim-ministrul australian pentru că trebuie să ia o decizie. Îmi place că Novak a rămas acolo, că se luptă la tribunal pentru șansa de a juca tenis. Asta arată lumii cine este de fapt Novak Djokovic. Își dorește să joace la Australian Open.

Putea să se întoarcă imediat acasă și să spună că Australia i-a dat undă verde să vină în țară, iar apoi că nu i-au mai dat voie. Singura care ar fi arătat rău ar fi fost Australia. Dacă iese de acolo fără să joace, cred că toată lumea ar trebui să se ferească. El a demonstrat de fiecare dată că revine mai puternic din orice luptă care pare pierdută”, a spus Mats Wilander, potrivit Eurosport.

Etichete: atp , novak djokovic , serbia , australian open

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă