Novak Djokovic ar fi avut COVID-19 în decembrie

2 săptămâni in urmă 18

 mai mulți jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19 mai mulți jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19
  • Jucătorul de tenis Novak Djokovic a primit o scutire de la vaccinare pentru a intra în Australia.
  • Avocații starului au spus că Nole a avut COVID-19 pe 16 decembrie.
  • Locul 1 ATP se află în prezent într-un centru de detenție pentru imigranți înaintea unui proces care va avea loc luni

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a primit o scutire de la vaccinare pentru a intra în Australia după o infecție cu SARS-CoV-2 în decembrie, spun avocații săi în documentele depuse la instanță.

Avocații starului au spus că Nole a avut COVID-19 pe 16 decembrie, potrivit BBC.

Lui Djokovic i s-a interzis intrarea în Australia după ce a aterizat la Melbourne săptămâna aceasta pentru a juca la Australian Open pentru că nu era vaccinat.

Cel mai bun jucător de tenis din lume se află în prezent într-un centru de detenție pentru imigranți înaintea unui proces care va avea loc luni. Cazul său a stârnit un mare protest în Australia și a făcut furori în întreaga lume.

Sârbul, în vârstă de 34 de ani, s-a declarat împotriva vaccinării și a primit o scutire medicală pentru a juca în turneu. Decizia i-a înfuriat pe mulți australieni obișnuiți.

Miercuri, oficialii Australian Border Force (ABF) au declarat că Novak Djokovic „nu a furnizat dovezi adecvate” la aeroportul din Melbourne, deoarece o infecție anterioară nu a fost un motiv valid pentru a intra fără vaccinare.

În documentele instanței publicate sâmbătă, avocații lui Djokovic au spus că jucătorului i s-a acordat o viză temporară pentru a intra în țară și i-a fost acordată o „exceptare medicală de la vaccinarea COVID” de către Tennis Australia din cauza infecției sale recente.

The post Novak Djokovic ar fi avut COVID-19 în decembrie appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă