Novak Djokovic a îmbrățișat zeci de copii la un eveniment, la o zi după ce a fost testat pozitiv cu COVID

2 săptămâni in urmă 25

Avocații lui Novak Djokovic susțin că tenismenul a fost testat pozitiv cu COVID pe 16 decembrie 2021, motiv pentru care ar avea dreptul să intre în Australia. Potrivit The Mirror, la o zi după acea dată, sportivul apare fost fotografiat în Serbia la un eveniment cu zeci de copii.

Novak Djokovic, liderul ATP, a primit o „derogare medicală” de la vaccinare pentru a putea intra în Australia din cauza unei infecții recente cu SARS-CoV-2, susțin avocații sârbului în documentele depuse în instanță. „Data primului test PCR pozitiv a fost înregistrată pe 16 decembrie 2021″, spun avocații lui Novak Djokovic.

Însă potrivit The Mirror sportivul a participat la trei evenimente diferite în Serbia în perioada 16 și 17 decembrie. Acesta a fost fotografiat fără mască de protecție în interior, iar asociația sa a distribuit mai multe poze cu acesta. De asemenea, ulterior, sportivul a participat și la o ceremonie de premiere la Asociația de Tenis din Belgrad, unde a fost fotografiat îmbrățișând copii. 

Djokovic s-a fotografiat cu zeci de copii a doua zi după testul său Covid pozitiv.

Sârbului i s-a interzis intrarea în Australia după ce a aterizat la Melbourne săptămâna aceasta pentru a juca la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

În prezent, liderul mondial se află într-un hotel de carantină din Melbourne, după ce avocații săi au contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, obţinând o suspendare a acestei decizii. Apelul lui Djokovic urmează să fie judecat luni.

Turneul începe pe 17 ianuarie la Melbourne, iar Djokovic a câștigat anterior turneul de nouă ori. Alături de edițiile din 2019, 2020 și 2021, Novak Djokovic a mai câștigat Australian Open în 2008, primul său titlu de Grand Slam, 2011, 2012, 2013, 2015 și 2016.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă