Novak Djokovic a comis-o din nou! Campionul sârb a lovit un arbitru cu mingea în cap și la Roland Garros | VIDEO

4 luni in urmă 16

Novak Djokovic a lovit din nou un arbitru cu o minge. De data aceasta nu a fost mai fost exclus din competiție, așa cum a pățit la US Open. Campionul sârb a încercat să returneze în forță după un serviciu puternic al adversarului de la Roland Garros, a lovit greșit și mingea a ajuns în capul arbitrului.

Partida dintre Novak Djokovic și Karen Khachanov, bătălia pentru „sferturile” de la Roland Garros a avut parte de un moment ciudat. Un arbitru a fost lovit cu mingea în cap de Novak Djokovic. Sârbul a încercat să returneze un serviciu puternic, dar a trimis direct în capul arbitrului. Jucătorul s-a dus imediat să vadă care este situația, dar problema nu a fost deloc serioasă. Chiar arbitrul i-a confirmat, printr-un gest cu mâna, că totul este în regulă. (VIDEO AICI)

Este al doilea moment de acest fel, din acest an, pentru Novak Djokovic. Sârbul a lovit cu mingea o arbitră de la US Open, iar oficialii turneului american au considerat că a fost un gest intenționat și l-au exclus din competiție. Jucătorul a încercat să explice că nu a vrut să o lovească, dar nimeni nu l-a crezut.

A fost neaşteptat, dar regulile sunt clare. Trebuie să accept consecinţele şi să merg mai departe. Nu promit că nu voi mai face un gest similar în viaţa mea. Mi se putea întâmpla şi înainte de US Open, o puteau păţi şi alţi jucători. A fost o lecţie la care trebuie să reflect, am discutat cu echipa mea şi sper că nu se va repeta. Totuşi, orice este posibil în viaţă.

Încerc să arăt cea mai bună faţă a mea atât pe teren, cât şi în afara lui, dar am izbucniri. Este personalitatea mea, jucătorul care am fost dintotdeauna”, a declarat jucătorul care conduce clasamentul ATP.

Novak Djokovic, calificare fără emoții în „sferturi” la Roland Garros

Novak Djokovic (principalul favorit) s-a calificat în „sferturile de finală” ale turneului de la Roland Garros, după ce l-a învins în trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov (16 ATP, cap de serie nr. 15). Meciul a durat două ore şi 23 de minute.

„Nole” a reușit 44 de lovituri câștigătoare și a avut 28 de erori neforțate. Pentru el este a 14-a prezență în „sferturi” la Paris. Djokovic a ajuns până aici fără să piardă vreun set și îl va înfrunta în următorul tur pe învingătorul partidei dintre spaniolul Pablo Carreno Busta (18 ATP) şi germanul Daniel Altmaier (186 ATP).

The post Novak Djokovic a comis-o din nou! Campionul sârb a lovit un arbitru cu mingea în cap și la Roland Garros | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă