Noul turneu WTA programat în luna octombrie în România a primit denumirea Transylvania Open! Ce premii pun la bătaie organizatorii

2 luni in urmă 26

Noul turneu WTA anunțat pentru luna octombrie în România a fost inclus oficial în calendarul WTA! Concursul din seria WTA 250 a primit denumirea Transylvania Open și va avea loc la Cluj, în perioada 25 – 31 octombrie.

Transylvania Open va fi al doilea turneu WTA organizat în 2021 în țara noastră, după cel de săptămâna trecută, desfășurat tot la Cluj, sub numele de Winners Open.

Transylvania Open va fi organizat de aceeași echipă de la Winners Open, care și-a dorit o competiție într-o perioadă a anului mai avantajoasă. Asta pentru că Winners Open a avut loc pe zgură, în paralel cu sezonul de hard american. Chiar și așa, turneul de la Winners Sports Center, cucerit de Andrea Petkovic (6-1, 6-1 în finala cu Mayar Sherif), a fost un succes!

Transylvania Open, noul turneu WTA programat în luna octombrie în România, este dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari.

La Transylvania Open sunt așteptate mai multe jucătoare de top, întrucât aceasta va fi ultima competiție înainte de Turneul Campioanelor! Organizatorii vor pune la bătaie premii în valoare totală de 235.238 de dolari. Noul turneu se va desfășura pe hard indoor, în BT Arena, acolo unde naționala de Fed Cup a României a disputat cele mai importante meciuri din ultimii ani. Astfel, Simona Halep ar putea juca din nou în fața propriilor fani, programul permițându-i, în principiu, să participe la Transykvania Open.

Patrick Ciorcilă (24 de ani), cel mai tânăr organizator de turnee din circuitul WTA, preconizează că Transylvania Open va găzdui nume importante în octombrie 2021: „Vreau să vă anunț pe toți că din 25 octombrie vom mai avea un turneu WTA 250 la Cluj, în BT Arena. Vă așteptăm pe toți! Va fi o săptămână specială, ultima competiție înainte de Turneul Campioanelor, așa că vom aștepta aici multe jucătoare de top”, a spus Patrick Ciorcilă, omul care s-a aflat și în spatele Winners Open 2021.

The post Noul turneu WTA programat în luna octombrie în România a primit denumirea Transylvania Open! Ce premii pun la bătaie organizatorii appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă