Noul transfer al lui CFR Cluj, Marko Dugandzic, caracterizat de Valeriu Iftime: "A fost spectaculos numai la Botoșani"

1 săptămână in urmă 17

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Patronul moldovenilor l-a caracterizat pe atacantul de 27 de ani.

Valeriu Iftime: "Dugandzic a fost spectaculos la noi, dar numai la noi a crescut"

"Dugandzic a fost un atacant bun, numai că el a crescut numai la Botoșani. A plecat de la noi la Sochi și nici acolo nu a făcut multe lucruri spectaculoase.

La noi a fost spectaculos, eu zic că CFR știe ce face, e un atacant de rasă. El nu a jucat în ultimii doi ani, a fost boxer. Eu trebuia să iau și niște bani dacă el dădea niște goluri.

Dacă era ceva, mai primeam niște bani, dar din păcate, nu s-a întâmplat asta, să performeze acolo. Dar e bun", a spus Valeriu Iftime la Fotbal Club.

  • Dugandzic se află la a doua experiență în România, după cea de la FC Botoșani, unde a impresionat în cele 10 luni cât a jucat pentru moldoveni: 11 goluri și două pase decisive în 20 de meciuri oficiale.

Marko Dugandzic, prima reacție după ce a semnat cu CFR Cluj. Cum a primit oferta

"Totul s-a întâmplat foarte repede, eram în vacanță, în Croația, am fost sunat de CFR Cluj și ei au avut oferta cea mai concretă. Oferta a fost bună și pentru Sochi, dar și pentru mine, așa că am decis.

De fapt, de când am fost la FC Botoșani, am spus că o să revin într-o zi în România. Sunt foarte fericit aici, toată lumea știe ce fel de club este CFR. Chiar și când eram la Botoșani, CFR era cel mai mare club din România, cu nume în Europa, cu multe meciuri în Europa League, în Champions League.

E un pas mare pentru mine, pentru că vreau să câștig trofee și sper că vom câștiga cât de repede. Principalul obiectiv este să joc, pentru că am avut o perioadă grea după operația avută la Sochi, deci am ales această schimbare pentru că îmi doresc să joc.

Îmi doresc să fiu sănătos, să câștig cu echipa, iar apoi totul va veni de la sine. Competiția e mereu bună, pentru că atacanții pe care îi avem te pot împinge să faci mai mult, să te antrenezi mai bine.

Dacă nu ai competiție, poți să fii prea relaxat. Sunt deja 100% pregătit fizic, dar poate îmi lipsește ritmul de joc, sunt cu câteva zile în urma echipei, dar în timp o să fiu în formă.

De asemenea, m-am antrenat acasă câteva zile, deci totul va fi bine curând. Vreau să le transmit fanilor că sunt fericit să fiu aici, sper să câștigăm campionatul și anul acesta și sper că și anii următori", a explicat Dugandzic.

Etichete: valeriu iftime , marko dugandzic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă