Noul Superman va fi bisexual. Creatorul seriei de de benzi desenate: „Reacția a fost copleșitor de pozitivă”

1 săptămână in urmă 24

Revista DC Comics a anunțat că cel mai recent Superman al său, Jon Kent, va fi bisexual, anunță postul BBC, preluat de Mediafax. Personajul va fi prezentat în benzile desenate într-o relație cu Jay Nakamura, prietenul său.

Povestea face parte din seria „Superman: Fiul lui Kal-El”, care îl urmărește pe Jon după ce preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent.

De când seria a fost lansată în iulie, Jon a luptat deja împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice și a protestat împotriva deportării refugiaților.

Într-un număr anterior, Jon a început o prietenie cu Jay, un reporter cu ochelari și cu părul roz.

DC Comics a declarat că perechea se va implica romantic în viitoarea ediție, a cincea, după ce Jon „arde mental și fizic în încercarea de a salva pe toată lumea”.

Creatorul seriei, Tom Taylor a declarat pentru BBC că atunci când i s-a oferit pentru prima oară postul a meditat la „ce ar trebui să fie Superman astăzi”.

Spre surprinderea sa, înainte de a putea lansa ideea că Jon ar fi bisexual, i s-a spus că DC Comics deja medita la această idee.

A avut loc o schimbare reală în ultimii ani. Acum zece ani, acum cinci ani, acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod binevenit

Tom Taylor, creatorul seriei:

El a spus că, în ciuda reacției adverse din partea „trolilor” de pe rețelele de socializare, „reacția la poveste a fost copleșitor de pozitivă”.

Fondată în 1934, compania DC Comics Inc. este una dintre cele mai de succes din industria benzilor desenate. Batman, Superman sau Wonder Woman sunt doar câteva dintre personajele inventate de DC Comics.

Foto: DCComics.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă