Noul sponsor de pe tricoul lui Manchester United, TeamViewer, le dă celor de pe Old Trafford 260 de milioane de euro! Nu a fost cea mai mare ofertă pentru „diavoli”

2 săptămâni in urmă 1

Directorul general al lui Manchester United susține că firma tech TeamViewer, care va plăti 260 de milioane de euro, nu a avut cea mai bună ofertă financiară pentru a deveni sponsorul principal pe tricoul echipei de pe Old Trafford.

Cu toate acestea, Richard Arnold a spus că această companie aduce clubului ceva dincolo de bani.

Compania tech TeamViewer nu a prezentat cea mai mare ofertă financiară, dar cu toate acestea a devenit sponsorul de pe tricoul lui Manchester United

Firma de tehnologie TeamViewer a semnat cu gruparea de pe Old Trafford un acord pe cinci ani, în valoare de 260 de milioane de euro, pentru a-și trece numele pe tricourile de joc.

Cu toate acestea, directorul general Richard Arnold insistă că echipa sa a primit oferte financiare mai mari din partea altor firme.

Noul sponsor al lui Manchester United, TeamViewer, nu a prezentat cea mai mare ofertă de sponsorizare, a dezvăluit oficialul, dar afacerea a fost realizată deoarece șeful clubului a insistat că noul parteneriat cu marca tech aduce clubului ceva „dincolo de bani”.

Echipa din Premier League era în căutarea unui nou sponsor al tricourilor de joc, după ce Chevrolet a anunțat că nu își va reînnoi acordul cu United, la finalul unei asocieri de șapte ani.

E cel mai mare contract din istorie

„Diavolii” roșii au încheiat săptămâna aceasta un acord pe cinci ani în valoare de 260 de milioane de euro, cel mai mare acord de sponsorizare al unui tricou de joc din istoria Premier League, cu compania de software la distanță TeamViewer.

În ciuda faptului că noua afacere a doborât suma record care fusese plătită anterior, Arnold a dezvăluit că alți potențiali pretendenți au făcut oferte mai mari pentru ca numele lor să fie trecut pe tricoul lui United, dar a simțit că firma de tehnologie a echilibrat acest deficit financiar printr-un alt lucru pe care l-a adus la masa negocierilor.

Cei de la TeamViewer nu au avut cea mai mare ofertă”, a spus Arnold.

„Ceea ce ne aduc ei este mult dincolo de bani”, a completat el apoi. El vede TeamViewer ca pe un ajutor care va face fanii care nu au putut participa la meciuri în ultimul an să se apropie mai mult de echipă.

Acordul este similar cu cel semnat de Barcelona cu cei de la Rakuten, de 55 de milioane de euro pe sezon, ceea ce face din înțelegerea cu TeamViewer cel mai mare contract de sponsorizare a tricourilor din istoria Premier League.

Se schimba culoarea logo-ului

Compania tech TeamViewer are un logo albastru, dar acesta va fi schimbat în alb când va fi inscripționat pe fondul roșu al tricoului de joc pentru sezonul viitor.

Directorul executiv al firmei, Oliver Steil, a declarat: „Suntem foarte încântați de acest parteneriat, deoarece ne va extinde în mod semnificativ poziția companiei pe piață și ne va ajuta să comercializăm portofoliul nostru de soluții complete către toate  către toate segmentele de clienți la nivel global”.

El a declarat că TeamViewer va contribui la aducerea mai aproape a fanilor care nu au putut participa la meciurile grupării de pe Old Trafford din ultimul an:

„Manchester United și TeamViewer, două echipe câștigătoare la nivel mondial, își unesc forțele: Împreună, ca Team United, putem aduce experiența fanilor în legendarul Teatru al Viselor la un nou nivel. Suntem extrem de mândri că Manchester United ne-a ales ca partener în călătoria lor tehnologică în curs”, a completat Steil.

 

 

The post Noul sponsor de pe tricoul lui Manchester United, TeamViewer, le dă celor de pe Old Trafford 260 de milioane de euro! Nu a fost cea mai mare ofertă pentru „diavoli” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă