Noul sezon „Te cunosc de undeva”. Ce spune Alina Puşcaş: „În ianuarie încep filmările”

2 săptămâni in urmă 22

Noul sezon „Te cunosc de undeva”. Nu se ştie dacă juriul va fi format din Andreea Bălan, care va avea misiunea de a urmări dacă fiecare concurent se sincronizează perfect, Ozana Barabancea, ce își dorește ca viitorii concurenți să își etaleze cu grație calitățile vocale, Aurelian Temișan, care se va ocupa de jurizarea show-ului pus în scenă și Cristi Iacob, care va avea grijă ca nivelul actoricesc al fiecărui concurent să atingă cote înalte.

Citeşte şi: Alina Pușcaș militează pentru uciderea urșilor după ce o ursoaică cu puii ei au venit în curtea unde se jucau copiii vedetei. Vedeta compară situația cu tragedia de la Colectiv

Noul sezon „Te cunosc de undeva”

Cert este că Alina Pușcaș va ocupa în continuare postul de prezentatoare a emisiunii, alături de bunul său coleg, Cosmin Seleși. Aceasta a postat pe contul său de Instagram un story în care mărturisește că abia așteaptă să înceapă filmările pentru cel de-al 17-lea sezon al emisiunii: „Sezonul 17! Vă dați seama? Înnebunesc, de-abia aștept! Mi-a fost așa de dor!”, a declarat prezentatoarea.

Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic.”, a declarat Alina Pușcaș, pentru Fanatik.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă