Noul șef de la Dinamo a anunțat ultima mutare din „Groapă”: „E pe drum!” + Cum au ratat „câinii” un transfer: „I-au zis să nu calce în România”

1 lună in urmă 25

Toate detaliile despre Dinamo - Gaz Metan 2-1, AICIProgramul + rezultatele rundei #19 din Liga 1

„E foarte importantă această victorie, mai ales pentru moralul băieților. Urmează meciurile cu UTA, Craiova, FCSB. Vine un program infernal. Începem destul de slab partidele, dar uite că s-au motivat bine băieții și am reușit să întoarcem rezultatul. Tot ceea ce fac suporterii, DDB, este ceva senzațional. Au fost spre 100 de oameni care au deszăezit terenul azi”, a declarat Mario.

Ulterior, noul șef din „Groapă” a trimis săgeți către managementul spaniol și a anunțat că jucătorii au mai primit o parte din salariile restante.

„Băieții au primit azi o parte de bani, mulți dintre ei. Urmează și ceilalți. Ușor, ușor se îndreaptă lucrurile și la noi. Banii sunt de la DDB, de la sponsori, parteneri, nu de la spanioli. Probabil spaniolii au intrat în silenzio stampa. Chiar nu mai este nicio veste de la ei! O situație ciudată, urâtă! Încercăm legal ca Dinamo să fie luată din mâinile acestor oameni de rea-voință. Manana și tranquillo (n.r. mâine și răbdare - în spaniolă), așa au spus întotdeauna. Oamenii ăștia au mințit cum rar mi-a fost dat să văd. Nu mai crede nimeni în ei”, a adăugat Mario.

Cum a ratat Dinamo transferul lui Yuri Lodygin

Mario Nicolae a dezvăluit și cum „câinii” au ratat în această iarnă transferul portarului Yuri Lodygin (30 de ani), rusul care a ales să meargă până la urmă la Giannina (Grecia).

„Îmi este foarte greu să aduc jucători. Am avut un portar pe lista noastra, cu 160 de meciuri la Zenit, 11 selecții în naționala Rusiei. Ne-a refuzat. Agenții i-au zis să nu calce în România, deși poate el ar fi vrut. Azi a fost titular în Grecia, înAEK - Giannina 0-2, și am înțeles că a evoluat senzațional”, a declarat managerul lui Dinamo.

Yuri Lodygin

Dinamo va avea un nou preparator fizic

„Preparatorul fizic e deja pe drum, tot spaniol. E recomandat de preparatorul fizic de la Barcelona. Sunt oameni care înțeleg ce înseamnă un club ca Dinamo”, a mai spus Nicolae.

„Există ceva interes pentru jucătorii noștri. Nu luăm în serios. Lumea crede că Dinamo moare de foame și oferă sume derizorii”
Mario Nicolae

„Ar fi frumos să jucăm pe Arena Națională cu FCSB, da”
Mario Nicolae

Clasament Liga 1

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Gaz Metan 2-1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Greșeală mare de arbitraj în Dinamo - Gaz Metan! Ion Crăciunescu: „Golul trebuia anulat!”Dennis Man la Parma, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 » Spulberă recordul actual!

Petre Roman a recunoscut că a curtat-o pe Zoe Ceaușescu. Gestul Elenei Ceaușescu când a aflat

Libertatea

Playtech: Ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Este tulburător ce a făcut nepotul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă