Noul președinte al PNL, Florin Cîțu, a jucat fotbal pentru o echipă din SUA! Câte goluri a marcat atacantul și ce titluri a câștigat

3 săptămâni in urmă 14

Prim-ministrul României Florin Cîțu a ajuns, sâmbătă, în fruntea PNL, după o luptă cu Ludovic Orban, care după acest moment și-a anunțat demisia de la șefia Camerei Deputaților.

Noul conducător al Partidului Național Liberal este un apropiat al fotbalului, după ce și-a petrecut anii de studiu în SUA jucând pentru echipa Colegiului Grinnell, din statul Iowa. Florin Cîțu a fost om de bază al formației pentru care a evoluat atât ca extremă stânga, cât și ca atacant.

Premierul României este stângaci și are un apetit pentru faza ofensivă, fiind unul dintre jucătorii cu cele mai multe goluri și assist-uri reușite în cei trei ani petrecuți în tricoul „pionierilor”.

Noul președinte al PNL Florin Cîțu se lipea de gol în Statele Unite ale Americii

Florin Cîțu, noul președinte al PNL, a jucat fotbal timp de trei ani în Statele Unite ale Americii, pentru echipa colegiului la care studia. În 1993 și 1994 a jucat în 34 de meciuri, timp în care a marcat șapte goluri și a reușit trei pase decisive, conform sport.ro. În aceste două sezoane, echipa primului ministru a câștigat sezonul regulat al Midwest Conference, apoi a luat startul și s-a impus și în MWC Tournament.

Datele pentru anul 1995 nu mai sunt atât de detaliate, dar site-ul universității notează că Florin Cîțu a fost unul dintre cei mai buni jucători, iar echipa s-a calificat pâmă în finala MWC Tournament, pierdută cu 4-2 în fața lui Lake Forest College. Premierul României a reușit atunci să marcheze în semifinală.

Florin Cîțu nu s-a dat niciodată în lături de la a arăta că stăpânește mingea, acesta fiind filmat în mai multe rânduri în timpul unor acțiuni de promovare. Noul președinte al PNL lovește bine balonul cu piciorul stâng și a demonstrat că este genul de jucător tehnic și iute, perfect pentru a evolua pe postul de extremă.

The post Noul președinte al PNL, Florin Cîțu, a jucat fotbal pentru o echipă din SUA! Câte goluri a marcat atacantul și ce titluri a câștigat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă