Noul pericol la care sunt expuşi copiii pe internet. Două fetiţe AU MURIT din cauza acestei provocări pe TikTok

1 lună in urmă 2

Noul pericol la care sunt expuşi copiii pe internet. Astfel, „jocul cu eşarfa” de pe TikTok a făcut o nouă victimă în Italia. O copilă de doar de 12 ani a fost găsită fără suflare în baie, cu cordonul de la un halat în jurul gâtului. Rudele fetei sunt şocate şi spun că aceasta le-a spus zilele trecute că are planuri mari pentru viitor.

„Jocul cu eşarfa” sau “blackout challenge” este o provocare de pe TikTok în care copiii își ţin respirația până când leșină pentru a experimenta senzații puternice. Aceste jocuri provoacă în fiecare an accidente, unele dintre ele fatale.

Incidentul cumplit a avut loc duminică, 14 martie în Borgofranco di Ivrea, Italia. Copila, în vârstă de 12 ani, a fost găsită moartă în baie cu cordonul de la un halat înfăşurat în jurul gâtului.

Citeşte şi: TikTok-erii încearcă să demonstreze că zăpada din Texas e falsă. Cea mai nouă teorie a conspiraţiei în SUA
„Este vina rețelei sociale TikTok pe care o folosesc copiii. Era o copilă fără probleme, chiar ieri vorbisem cu ea despre ce voia să studieze pe viitor, la liceu”, a declarat unchiul fetei pentru presa locală.

Şi anchetatorii iau în calcul această ipoteză, mai ales că în luna ianuarie a acestui an o altă fetiţă de numai 10 ani a murit în acelaşi mod.

Un alt joc periculos promovat pe TikTok a fost semnalat în Rivoli. Un grup de tineri pe Corso Francia au acceptat o provocare ce presupune să te arunci în „joacă” în faţa maşinilor.  Antonella a fost descoperită în stare de inconştienţă de sora ei de cinci ani, în baia familiei. Tot ea i-a anunţat şi pe părinţi care au sunat imediat la salvare. Din păcate, copila a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

„Nu am știut nimic. Nu ştiam că ea participa la acel joc. Ştiam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a se uita la videoclipuri. Dar cum mi-aş fi putut imagina această atrocitate?”, a declarat tatăl fetiței, notează today24.news.

Citeşte şi: O nouă vulnerabilitate a fost descoperită în aplicaţia TikTok

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă