„Noul Messi” de la FC Barcelona este austriac și are doar 18 ani! Ronald Koeman a fsot impresionat de Yusuf Demir după doar o lună la club

2 luni in urmă 32

Numai o lună i-a trebuit austriacului Yusuf Demir pentru a-l convinge pe antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, că merită să joace pentru echipa mare a catalanilor și că ar putea fi „noul Messi”.

Puștiul ar putea debuta în prima etapă a noului sezon din La Liga, contra celor de la Real Sociedad.

FC Barcelona a dat lovitura și a găsit un fotbalist care ar putea fi „noul Messi”: austriacul Yusuf Demir i-a încântat pe toți din club

FC Barcelona continuă să descopere noi jucători extrem de talentați și de tineri care pot face pasul rapid către marea performanță.

Catalanii l-au adus pe Yusuf Demir pentru academia lor, pe 9 iulie 2021. El a semnat contractul trei zile mai târziu, însă, la doar o lună după aceea, l-a convins pe Ronald Koeman că poate face parte din prima echipă a catalanilor.

Adolescentul de 18 ani a cucerit rapid fiecare provocare pusă în fața lui de antrenorul olandez, după ce a jucat deja în cinci meciuri din perioada de presezon pentru Barcelona și totul indică faptul că va fi debutat de Koeman împotriva lui Real Sociedad, în meciul de deschidere al noului sezon LaLiga Santander, deși are contract de jucător al academiei de tineret.

Yusuf Demir este al doilea austriac din istoria Los Cules, după Hansi Krankl, și a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile sale din presezon.

Tânărul austriac a fost semnat inițial sub formă de împrumut pentru suma de 500.000 de euro de la Rapid Viena, dar există o opțiune de cumpărare în valoare de 10 milioane de euro, deși nu este obligatorie.

Demir s-a adaptat la echipa de seniori a Barcelonei într-un timp record, atât din punct de vedere sportiv, cât și social, iar versatilitatea sa îi oferă, de asemenea, lui Koeman câteva opțiuni tactice suplimentare.

Tehnicianul olandez l-a folosit deja ca mijlocaș, ca aripă pe ambele părți și ca atacant, în cele cinci meciuri de pregătire ale catalanilor de până acum.

 

The post „Noul Messi” de la FC Barcelona este austriac și are doar 18 ani! Ronald Koeman a fsot impresionat de Yusuf Demir după doar o lună la club appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă