Noul manager sportiv al lui Dinamo, dezvăluiri despre Cosmin Contra: „E supărat că a fost naiv!”. Îi pune la punct pe spanioli: „Au crezut că ne învață cum să ținem furculița” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 16

Marius Adrian Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre plecarea lui Cosmin Contra din „Ștefan cel Mare” și supărarea fostului antrenor.

Cosmin Contra a fost cel mai mare susținător al conducerii spaniole și a plecat extrem de dezamăgit de la Dinamo, din cauza promisiunilor nenumărate și nerespectate făcute de către Pablo Cortacero și compania cu privire la plata salariilor jucătorilor și nu numai.

Noul manager sportiv de la Dinamo a dezvăluit că fostul antrenor, Cosmin Contra, este supărat pentru că și-a pus încrederea în niște oameni la care chiar nu se aștepta să îl dezamăgească.

Marius Adrian Nicolae, despre plecarea lui Cosmin Contra de la Dinamo și spaniolii „țepari”

Mario Nicolae nu i-a iertat pe spanioli. Acesta a explicat cum i-au subestimat aceștia pe români și s-a arătat deranjat de faptul că aceștia i-au tratat cu superioritate.

„Cosmin s-a grăbit cu acele declarații, spunând că nu se va mai întoarce în România. Nu România a greșit față de el, nu Dinamo, nu suporterii, ci niște spanioli anonimi care au venit la noi în țară. Oamenii ăștia ne-au subestimat mult ca popor. Au venit și au crezut că ne învață cum să ținem furculița. Nu sunt ce trebuie. Cosmin, având încredere oarbă în ei, fiind spanioli, el nu s-a gândit niciodată că acești oameni pot să mintă și să distrugă aceste șase luni. Nu au distrus clubul, dar au făcut foarte mult rău în aceste șase luni.

Cosmin e supărat pe situație și e supărat că a fost naiv”, a spus Marius Adrian Nicolae, la ProSport Live.

The post Noul manager sportiv al lui Dinamo, dezvăluiri despre Cosmin Contra: „E supărat că a fost naiv!”. Îi pune la punct pe spanioli: „Au crezut că ne învață cum să ținem furculița” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă