Noul jucător al lui Dinamo, desființat de fostul său profesor: „Vă dați seama ce tupeu a avut?”

1 lună in urmă 1

Giani Stere, noul transfer al lui Dinamo, a fost desființat de fostul său profesor, Ciprian Panait, la UNEFS, în București. Acesta a făcut mai multe dezvăluiri incredibile despre fotbalistul „câinilor”.

Giani Stere (21 de ani) a fost transferat de Dinamo, liber de contract, luna trecută.

Tânărul jucător a și debutat pentru echipa roș-albă, în înfrângerea cu Viitorul, 0-5, din ultima etapă de campionat.

Giani Stere, desființat de fostul său profesor

Ciprian Panait a dezvăluit faptul că Giani Stere nu a participat la orele online, din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport. Ba mai mult, acesta a povestiti un moment incredibil petrecut cu actualul fotbalist de la Dinamo.

„Vă spun în premieră! Am avut surpriza să aflu că Giani Stere este sau a fost studentul meu. Ar fi trebuit să facă specializarea «Fotbal» cu mine în semestrul trecut. Nu era un student eminent, n-a venit la școală nici măcar o secundă. Cu o zi înainte de examen, a încercat să vadă care e posibilitatea să intre în examen. Vă dați seama?

Un om, care, în online, nu a avut capacitatea, pe durata unui semestru de 14 săptămâni, să se logheze, își permite cu o zi înainte de examen să spună: «Cum fac să intru și eu în examen? Unde să-ți trimit exercițiile?». E funny, dar e și trist. Mi-a zis că a fost ocupat cu fotbalul și că de asta n-a avut timp. Acum am constatat cu surprindere că e la Dinamo. Vă dați seama ce tupeu a avut?”, a declarat Ciprian Panait, pentru GSP.

The post Noul jucător al lui Dinamo, desființat de fostul său profesor: „Vă dați seama ce tupeu a avut?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă