Noul favorit să devină selecționer l-a avut idol pe Boloni » Imagine de colecție

1 săptămână in urmă 12

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, 19:49 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 19:58

Edi Iordănescu și-a petrecut copilăria în vestiarul Stelei, iar lui Ladislau Boloni îi plăcea să-l vadă jucându-se pe gazonul din Ghencea. Acum, fiul lui Anghel Iordănescu ar putea deveni noul selecționer al României chiar după încheierea negocierilor Loți-FRF.

Edi Iordănescu a devenit favorit să fie numit selecționer, după ce Loți Boloni, aflat în negocieri de câteva săptămâni cu FRF, a tot amânat să-i dea un răspuns președintelui Răzvan Burleanu.

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!

DINAMO

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!

Edi Iordănescu, următoare soluție după Ladislau Boloni?

Edi spune că are un mare respect pentru Loți Boloni, pe care l-a idolatrizat în copilărie. În urmă cu 37 de ani, pe când tatăl său, celebrul Anghel Iordănescu, îl lua la fiecare partidă din Ghencea și privea meciurile de lângă banca de rezerve.

Iordănescu jr. abia aștepta pauza ca să se joace pe gazon împreună cu Alin Stoica, fiul lui Tudorel, cu mingea primită de la Loți Boloni. Cei doi puști deveniseră mascotele marii echipe a Stelei. „Am crescut de la 4-5 ani în vestiarul marii echipe a Stelei, printre mari jucători. Loți are respectul și aprecierea mea totală”, a spus Edi Iordănescu.

Noul favorit să devină selecționer l-a avut idol pe Boloni » Imagine de colecție

Edi Iordănescu, mic, între Boloni și Puiu Iordănescu

Pentru Edi naționala e sfântă. Tatăl său, Anghel Iordănescu, a fost selecționerul României în trei mandate (1993–1998, 2002-2004, 2014-2006), conducând Generația de aur la CM '94, EURO '96, CM '98, și calificând naționala la ultimul turneu final, EURO 2016. Ar fi a doua pereche tată-fiu din istoria reprezentativei după Mircea Lucescu (1981-1986) și Răzvan Lucescu (2009-2011).

Îl avea alături pe Alin Stoica, fiul lui Tudorel, iar în pauza meciurilor intrau pe gazon și se jucau cu o minge pe care o primeau de la Boloni, totul spre deliciul spectatorilor.

Când vorbești de naționala țării tale, nu poate să fie decât o onoare, un sentiment de mândrie, chiar recunoștință
Edward Iordănescu, la Prima TV

 „Burleanu a avut o mare disponibilitate”

SELECȚIONER

FRF, apărată de un patron din Liga 1 în ciuda faptului că e aproape să-l rateze și pe Boloni: „Burleanu a avut o mare disponibilitate”

 „Nu am apreciat niciodată persoanele care nu răspund la telefon”

SELECȚIONER

Reacție dinspre FRF, după declarațiile lui Boloni: „Nu am apreciat niciodată persoanele care nu răspund la telefon”

Playtech: BOMBĂ! Cum a îndrăznit Loredana Groza să se fotografieze după zvonul divorțului. E prea de tot ce ne arată în jos...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă