„Noul antrenor va fi o mare surpriză”. Mihai Rotaru a anunțat cum îl va alege pe înlocuitorul lui Corneliu Papură. Ce a spus despre variantele Walter Zenga și Gică Craioveanu

3 săptămâni in urmă 19

Universitatea Craiova caută din nou antrenor. Corneliu Papură a fost dat afară după 7 meciuri fără înfrângere, după doar două luni și jumătate, iar Mihai Rotaru caută un tehnician minune. Patronul oltenilor a dezvăluit cum arată profilul personajului care îi va conduce pe Cicăldău și colegii lui. Va fi un tehnician care nu cunoaște Craiova și România.

Bănie fierbe din nou. Corneliu Papură a fost dat afară din cauza rezultatelor și din cauza relației tensionate cu fanii, iar Mihai Rotaru caută un nou antrenor. În presă s-a vorbit că ar negociat cu Emil Săndoi, Adrian Mutu, Gică Craioveanu sau Walter Zenga.

„Cele trei sau patru variante apărute în presă nu sunt adevărate. O să venim cu o surpriză. Gică Craioveanu (n.r. despre care s-a zvonit că ar putea fi antrenor) este prietenul nostru, colegul meu de serviciu, dar nu a vorbit nimeni despre o astfel de variantă.

Antrenorul poate să fie român sau străin, nu am o problemă din acest punct de vedere, dar va fi o surpriză. Eu spun că acum nu se gândește nimeni la el. Nu pot să spun că este Zenga, x sau y”, a declarat patronul formației Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a făcut portretul noului antrenor

Mihai Rotaru vrea un antrenor surpriză și spune că se gândește la un tehnician care nu a mai în România.

„Provocarea cea mare este să găsim un antrenor care nu a lucrat în România sau la Craiova. Avem mai mulți antrenori care ne-au fost propuși de-a lungul timpului și care au fost studiați. De acolo vom alege.

Unii au contract la echipe mai bune sau mai puțin bune. Nou antrenor își va putea aduce un secund. Nu cred că poate refuza să lucreze cu preparatorii noștri fizici, al ce CV au”, a mai spus finanțatorul grupării din Bănie.

Mihai Rotaru îi promite noului antrenor trei jucători. Oltenii negociază de zor.

„Simțim nevoia să ne întărim și negociem cu trei jucători. Unul dintre ei și-a cerut rezilierea contractului, iar pentru altul, din România, am făcut o ofertă, dar a fost refuzată. O să mai discutăm Primii doi sunt români. Al treilea este străin… un internațional. Impresarii lui visează să-l ducă la Galatasaray și Besiktas”, a mai afirmat Rotaru.

The post „Noul antrenor va fi o mare surpriză”. Mihai Rotaru a anunțat cum îl va alege pe înlocuitorul lui Corneliu Papură. Ce a spus despre variantele Walter Zenga și Gică Craioveanu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă