Noul antrenor interimar al Barcelonei a pregătit deja două surprize pentru primul său test, meciul de sâmbătă cu Alaves

1 lună in urmă 19

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

În perioada în care a fost fotbalist, Barjuan a petrecut nouă ani la echipa mare a Barcelonei și a fost coechipier cu nume precum Pep Guardiola sau Luis Enrique, care au antrenat și ei în trecut echipa mare de pe Camp Nou.

Noul antrenor interimar al Barcelonei a pregătit deja două surprize pentru primul său test, meciul de sâmbătă cu Alaves

Spaniolul a fost adus de la echipa secundă a catalanilor, iar primul său test va fi meciul de campionat împotriva lui Alaves, de pe teren propriu. Barjuan a pregătit deja două surprize pentru această partidă - i-a convocat în premieră pe Abde și Alvaro Sanz, pe care îi știe foarte bine, întrucât până nu de mult i-a antrenat la Barcelona B.

Abde este o extremă stânga de 19 ani, originar din Maroc, adus vara aceasta de la echipa mare a lui Hercules. În ceea ce îl privește pe Alvaro Sanz, fotbalistul de 20 de ani este un produs 100% al celebrei academii "La Masia", iar poziția sa principală este de închizător. Deși există șanse infime, cei doi ar putea debuta pentru echipa mare a Barcelonei mai devreme decât s-ar fi așteptat.

Partida dintre Barcelona și Alaves se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, și poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 2, sau pe www.digisport.ro, de către abonații RCS & RDS.

Ronald Koeman a mizat și el pe jucători tineri în ultimul timp, deși știa că nu se va bucura mult timp de ei

Conform spuselor jurnalistului olandez Martijn Krabbedam, apropiat de Ronald Koeman, antrenorul că nu va primi multă răbdare din partea lui Laporta, odată ce rezultatele negative vor începe să se adune. 

"Știa deja că va fi demis, încă de când Joan Laporta a venit la Barcelona. Știa că antrenează 'în prelungiri'. Știa că, odată cu sosirea lui, lucrul ăsta s-ar fi întâmplat odată cu fiecare pas greșit. Apoi a durat mai mult până să se ajungă acolo.

Koeman le-a permis multor jucători tineri să intre în prima echipă, dar știa în avans că nu se va putea bucura mult de talentul acelor jucători din poziția de antrenor", a explicat jurnalistul, potrivit transfermarketweb

Etichete: barcelona , sergi barjuan , alvaro sanz , abde
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă