Noua superputere din fotbalul mondial vrea să îi dea lovitura de grație Barcelonei și să îl ia gratis pe Ousmane Dembele!

1 lună in urmă 14

Contractul starului Ousmane Dembele cu FCC Barcelona urmează să expire în vara viitoare și până acum cele două tabere nu au ajuns la un acord pentru prelungirea lui.

Newcastle încearcă acum cu disperare să găsească fotbaliști de clasă, dispuși să se transfere la penultima clasată din Premier League, după preluarea echipei de către un consorțiu financiar saudit.

Newcastle United este dispusă să îi ofere 15 milioane de euro pe sezon lui Ousmane Dembele

Negocierile dintre FC Barcelona și Ousmane Dembele pentru un nou contract se află în impas și de acest lucru vrea să profite noua putere financiară din Premier League, Newcastle United.

Contractul internaționalului francez pe Camp Nou urmează să expire la finalul acestui sezon, iar faptul că starul Barcelonei ar putea pleca liber de contract de la clubul blaugrana a atras atenția mai multor echipe puternice din punct de vedere financiar din Europa.

Conform celor de la Footmercato, ultimul club înscris în cursa pentru semnătura lui este Newcastle, echipă aflată în căutarea unor fotbaliști de mare valoare, după preluarea de către saudiții de la Public Investment Fund.

Potrivit sursei menționate anterior, Newcastle este dispusă să îi ofere lui Ousmane Dembele un salariu anual de 15 milioane de euro, mult mai mare decât cele 10 milioane de euro pe care le primește în prezent de la Barcelona.

Barcelona vrea să îi micșoreze venitul

Catalanii ar vrea ca internaționalul francez să semneze un contract nou în care salariul său să fie unul mai mic de 10 milioane de euro, lucru de neacceptat pentru Dembele.

Pe lângă salariul de 15 milioane de euro, Newcastle United vrea să îl tenteze pe Ousmane Dembele și cu un bonus la semnătură de 15 milioane de euro, în cazul în care atacantul francez se va transfera la „coțofene” din postura de jucător liber de contract.

De transferul lui Dembele mai sunt interesate și alte cluburi mari din Premier League precum Liverpool, Manchester United sau Manchester City.

The post Noua superputere din fotbalul mondial vrea să îi dea lovitura de grație Barcelonei și să îl ia gratis pe Ousmane Dembele! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă