Noua „perlă” a FCSB! Gigi Becali refuză acum o sumă colosală: „Nu mă interesează pe mine 15 milioane de euro”

3 săptămâni in urmă 20

Gigi Becali e recunoscut pentru faptul că cere sume de ordinul zecilor de milioane de euro pentru jucătorii de la FCSB. Următoarea lovitură financiară vrea să o dea cu transferul lui Octavian Popescu. În acest moment, finanțatorul echipei roș-albastre susține că ar refuza o ofertă de 15 milioane de euro pentru mijlocașul de 18 ani.

Octavian Popescu este accidentat în prezent. În meciul FC U Craiova – FCSB, 0-1, a suferit o o ruptură fibrilară.

Cert e că antrenorul Edi Iordănescu promovează tineri, în partida cu CS Hunedoara din Cupa României evoluând unii ca Ianis Stoica (18 ani) sau Alexandru Musi (17 ani). Toți, alături de Popescu, produse de „export”.

Gigi Becali refuză 15 milioane de euro pentru transferul lui Octavian Popescu de la FCSB

Popescu este în topul jucătorilor de sub 20 de ani alcătuit de CIES (Centrul internațional pentru studii sportive). Ocupă poziția 13, primul în ierarhie fiind Pedri (FC Barcelona).

Mijlocașul nu va juca în meciul de azi, din Liga 1, cu Academica Clinceni. Este incert și pentru următorul joc din campionat, cu Chindia.

„Nu este de vânzare Tavi Popescu! Nu mă interesează pe mine 15 milioane de euro. În acest moment, la ora asta, Octavian Popescu nu este de vânzare, indiferent de preț”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Totuși, Dinu Gheorghe explica de ce Octavian Popescu se poate accidenta frecvent. „Pentru mine, cel mai bun exemplu, este acest copil de la FCSB, Octavian Popescu. Așa cum l-au forțat cei de la FCSB și cum îl forțează în continuare e o greșeală din cauza căreia nu vor putea profita pe partea financiară care putea fi extraordinară. E extrem de talentat” spunea acesta la ProSport Live.

Recent, Octavian Popescu a fost atacat de Florin Prunea: „Dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt!”. Fostul mare portar și-a cerut scuze pentru derapajul asupra fotbalistului de doar 18 ani.

The post Noua „perlă” a FCSB! Gigi Becali refuză acum o sumă colosală: „Nu mă interesează pe mine 15 milioane de euro” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă