Noua patroană de la Astra, pariul lui Dragomir: "Va avea rezultate mai bune decât Niculae, e enciclopedie de fotbal!"

6 zile in urmă 15

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Noua patroană de la Astra, pariul lui Dragomir: "Va avea rezultate mai bune decât Niculae, e enciclopedie de fotbal!"

Fiica lui Niculae, absolventă a Facultății de Management, din cadrul ASE, l-a mandatat pe președintele Dani Coman să se ocupe de clubul Astra în perioada următoare, însă Dumitru Dragomir mizează și pe cunoștințele Adinei.

Fostul președinte de la LPF spune că o știe pe fata lui Ioan Niculae de când aceasta s-a născut și crede că Adina poate aduce rezultate mai bune la Astra decât a reușit tatăl său.

"Eu o cunosc pe Adina de când s-a născut, a crescut sub ochii mei, e o fată foarte deșteaptă și cu picioarele pe pământ. Va avea poate rezultate mai bune decât a avut Ioan Niculae. Dani Coman este un băiat așezat, un bun conducător, cu experiență de ani de zile, nu e un tip conflictual, iar eu îl apreciez foarte mult. El a ținut această echipă să supraviețuiască.

(n.r - Adina Niculae) A fost la meciuri de când s-a născut. A fost luată de Ioan Niculae peste tot. E enciclopedie de fotbal, știe mult fotbal. E o fată foarte deșteaptă, o cunosc bine de tot. Rețineți! O fată foarte deșteaptă. Adina e o fată și cuminte, dar și cu bani", a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Galerie Foto

Cine este Adina Niculae, noua conducătoare de la Astra Giurgiu

Fiica magnatului Ioan Niculae este absolventă a Facultății de Management, din cadrul ASE, și este implicată în mai multe afaceri ale tatălui ei. Adina este co-parteneră inclusiv în afacerea InterAgro, companie care administrează peste 50.000 de hectare de teren agricol.

Adina Niculae s-a ținut mereu departe de lumea mondenă din România, iar aparițiile ei în presă au fost extrem de rare. Tânăra are o relație stabilă, fiind de cinci ani cu Alexandru Hurdugaci Jr., unul dintre promoterii flyboard în România. Este pasionată de pilotaj și are un elicopter care costă circa 11 milioane de euro. 

Tânăra deține 51% dintr-o companie de taxi aerian, Inter Aviation, care are în dotare avioane de lux în valoare de peste 50 de milioane de euro. În urmă cu șase ani, Adina Niculae conducea un Ferrari 612 Scaglietti, iar acum merge cu un Porsche.

Patru trofee a luat Astra Giurgiu cu Ioan Niculae patron: campionatul României (2016), Cupa României (2014), două Supercupe ale României (2014, 2016) Etichete: liga 1 , astra , dumitru dragomir , ioan niculae , adina niculae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă