Nouă ipoteză în cazul accidentării lui Florinel Coman. Victor Becali acuză staff-ul echipei naționale

1 lună in urmă 7

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Victor Becali consideră că vinovat pentru accidentarea lui Coman este programul foarte aglomerat pe care l-a avut jucătorul FCSB-ului și nu stilul de viață dezordonat, așa cum s-a vehiculat. De asemenea, Becali a lansat o nouă ipoteză cu privire la accidentarea ”roș-albastrului”.

Nouă ipoteză formulată de Victor Becali în legătură cu accidentarea lui Florinel Coman

Victor Becali l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru desfășurarea antrenamentelor pe un teren sintetic, înainte de partida cu Macedonia de Nord. În opinia sa, aceasta ar fi una dintre cauzele accidentării suferite de Coman în timpul meciului.

Am auzit de la cineva că la națională s-au antrenat pe sintetic! Nu e normal. Ca un fotbalist profesionist să se antreneze pe sintetic e mai complicat. Te antrenezi pe ce joci. Îmi cer scuze dacă nu e așa, dar așa am auzit”, a declarat Victor Becali, pentru Fanatik.

Totodată, Becali este de părere că o altă cauză a accidentării ”perlei” lui Gigi Becali ar putea fi programul foarte aglomerat, mai ales în prisma revenirii după o accidentare ce l-a ținut departe de terenul de fotbal pentru trei luni: ”Poate fi obosit, poate că, fiind accidentat 3 luni și intrând să joace meci de meci, s-a acumulat o oboseală. Accidentarea poate veni și pe fondul oboselii, nu doar din cauza unei vieți dezordonate”.

Biroul de Presă al FRF dezminte acuzația lui Victor Becali

Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal a răspuns acuzației formulate de Victor Becali și a precizat că nu se pune problema ca echipa națională să se fi antrenat pe un teren sintetic în mandatul lui Mirel Rădoi.

Presupusa informație la care face referire domnul Victor Becali și evidențiată în articol, conform căreia accidentarea lui Florinel Coman ar fi putut surveni în urma antrenamentelor pe teren sintetic, este una falsă.

În mandatul lui Mirel Rădoi nu a existat nicio ședință de pregătire desfășurată pe suprafață sintetică”, a comunicat FRF.

Gigi Becali, măsuri drastice împotriva lui Florinel Coman! 

Milionarul din Pipera i-ar fi transmis fotbalistului că nu mai are voie să iasă din casă fără să anunțe pe cineva din conducerea clubului.

Oficialii roș-albaștrilor ar fi remarcat, încă din anul trecut, de la prima accidentare, cea de la meciul cu Topola, că viața extrasportivă a lui Coman nu este tocmai una corectă. Revenirea lui Coman la capacitate maximă s-ar fi  făcut cu întârziere, perioadă în care Comar era mai mult nervos și arogant

Cu toate acestea, Victor Becali îi ia apărarea lui Coman și susține că nu consideră că are un stil de viață dezordonat, care îi poate afecta performanțele sportive: ”Eu nu știu de ce s-a accidentat, nu sunt medic sau preparator. Nu are o viață dezordonată. Nu am auzit să meargă în club, în discotecă. Are o prietenă.

Dar accidentarea poate veni și pe fondul oboselii, nu doar din cauza unei vieți dezordonate. Poate fi și de la asta, dar nu cred. În ziua de azi e greu să ascunzi ceva despre o persoană publică, se află orice, dacă bea, dacă fumează. E greu să ascundă ceva”.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă