Noua idee tactică a lui Guardiola, analizată cu umor de Panduru: „Ce trend? Vreți să îi nenorocească pe toți, toți slabii să îl copieze?”

1 lună in urmă 7

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 21:44 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 22:11

Basarab Panduru (50 de ani) a glumit pe seama trendului pe care Pep Guardiola (50 de ani) îl stabilește în fotbalul mondial. 

Pep Guardiola a ales să joace împotriva Borussiei Dortmund, în turul sferturilor de finală din UEFA Champions League, fără un atacant veritabil, deși pe bancă îi are pe Gabriel Jesus și pe Kun Aguero. Managerul spaniol a folosit des formula cu „9 fals”, schimbând fotbalistul care joacă acest rol. Astăzi, Bernardo Silva este cel mai avansat jucător. Basarab Panduru a comentat cu mult umor situația, sperând ca trendul să nu fie copiat și de alte formații. 

Panduru, analiză plină de umor

„Ce trend? Vreți să îi nenorocească pe toți, nu? Toți slabii să îl copieze și să joace fără vârf... Așa era și pe vremea Barcelonei, voiau toți să plece cu mingea de la poartă și nu mai înțelegeai nimic”, a spus Panduru, la TV Telekom Sport. 

„Pandi” a oferit și un pronostic pentru City - Dortmund: „Am zis la început 3-1, dar când văd echipele mă răzgândesc. [Nemții] nu au cum să scape fără 4”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Pep Guardiola, atac dur înainte de „sferturile” Champions League: „FIFA și UEFA ne omoară jucătorii”

VIDEO Florin Niță a semnat astăzi și a fost prezentat în stil mare! Fosta vedetă a lui Arsenal i-a fost alături + Fanii au format „Florin Niță gang”

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă