Noua conducere a lui Dinamo, convinsă că Pablo Cortacero va dispărea definitiv din peisajul alb-roșu

2 luni in urmă 2

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Serie A: Parma - Inter, joi, 21:45, Digi Sport 2

Lupta pentru putere de la Dinamo se va decide în instanță. Pablo Cortacero a înaintat o acțiune prin care contestă toate deciziile luate în CA și modul în care au fost îndepărtați, el și Dorin Șerdean din conducere. În același timp, Constantin Eftimescu și suporterii-acționari din DDB sunt convinși că vor avea câștig de cauză.

Constantin Eftimescu, directorul general al lui Dinamo: "Nu cred că vom pierde procesul"

"Nu știu absolut nimic. Acum două săptămâni, i-a dat un mesaj doamnei contabile șefe că vor intra banii săptămâna următoare. Cum au intrat cei din decembrie, așa au intrat și aceștia. Nu cred că vom pierde procesul. Se va judeca în România și cred că toată țara aceasta știe situația. Nu văd cum și de ce.

De o bună perioadă, chiar mare, acest club e susținut de cei din DDB. Eu sper ca până în vară să mai rezist. Jerry Gane are încrederea noastră în continuare și vom vedea ce se va întâmpla. Vom vedea unde se va ajunge", a declarat Constantin Eftimescu.

În lipsa lui Pablo Cortacero, "dat dispărut" de la echipă, fanii lui Dinamo au preluat complet controlul clubului din "Groapă". Suporterii-acționari s-au întâlnit chiar și cu Justin Ștefan, care i-a asigurat de tot sprijinul LPF.

"Am avut până acum mai multe întâlniri cu reprezentanţii DDB. I-am asigurat de tot sprijinul nostru, pentru că sunt acţionari ai clubului Dinamo, chiar dacă sunt minoritari. Căutăm împreună soluţii pentru Dinamo.

Aşteptăm să vedem cum îşi rezolvă discuţiile la nivel intern, că înţeleg că e destul de greu să dea de proprietar care e undeva prin Spania şi sper să reuşească cu ajutorul fanilor să treacă de licenţierea asta, în primul rând, şi după aceea mai vedem", a spus Justin Ștefan, pentru ProSport.

Etichete: conducere dinamo , director general dinamo , pablo cortacero , constantin eftimescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă