Noua aplicatie de Android lansata de Netflix. Facilitatea poate revolutiona lumea abonatilor

1 lună in urmă 2

Netflix a anuntat "Downloads for You", o noua facilitate a aplicatiei sale de Android, care va fi responsabila de descarcarea automata a continutului.

Conform news.ro, activarea acestei functii va face ca Netflix sa descarce singur filme si seriale despre care crede ca sunt pe placul utilizatorului. Algoritmul serviciului va face alegerea pe baza istoricului de vizionare al profilului folosit.

Utilizatorul va putea specifica limita spatiului pe care Netflix o va avea la dispozitie pentru aceasta facilitate. Exista trei optiuni in acest sens: 1GB, 3GB si 5GB. Download-ul se va face doar cand device-ul mobil este conectat la o retea wireless.

"Downloads for You" va functiona independent pentru fiecare profil in parte, astfel ca fiecare profil va avea propria lista de download-uri si va putea specifica propria limita de spatiu.

Desi Netflix spune ca noua optiune este valabila pentru tot continutul din cadrul platformei, in functie de conditiile particulare de licentiere, ar putea exista cazuri in care anumite titluri vor fi ocolite de algoritm.

Cu noua facilitate, Netflix tinteste piete emergente, acolo unde Android este foarte raspandit, iar planurile mobile sau disponibilitatea retelelor sunt problematice. Cu filmele si seriale descarcate automat in prealabil, utilizatorul are ce sa vizioneze si cand nu dispune de o conexiune la internet, iar Netflix isi creste, in acelasi timp, engagement-ul.

Mai tarziu in cursul acestui an, aceeasi facilitate va fi lansata si pe iOS.

Mai puteti citi:

Cele doua cuvinte cu care Elon Musk a saracit milioane de mici investitoriDe ce legumele si fructele din supermarket nu se strica niciodata. Semnificatia codului misterios de pe autocolantDecizia surprinzatoare luata de o instanta din Spania dupa ce o romanca a fost ucisa. "Daca era omorat un spaniol, ar fi fost diferit"O noua tragedie in fotbal. Un jucator al Atalantei a murit la doar 21 de aniStabilirea unui medic afgan in Romania, refuzata pentru ca "a initiat si sprijinit activitati al caror scop il constituie savarsirea de acte teroriste"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă