Nou protest în Piața Victoriei, sâmbătă: ”Apărăm Justiţia, Cîţu DEMISIA!”

1 lună in urmă 25

 Corupția Ucide Facebook Foto: Corupția Ucide Facebook

Un nou protest este anunțat în Piața Victoriei sâmbătă, de comunitatea Corupția Ucide. Evenimentul este intitulat ”Apărăm Justiţia, Cîţu DEMISIA!!”

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 18:20

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Pe fondul crizei politice din țară, comunitatea Corupția Ucide cheamă oamenii în stradă, să sancționeze derapajele Guvernului. 

La protestul anunțat pentru sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 18:00, s-au arătat interesați până la momentul transmiterii știrii peste 2.400 de oameni. 

Postarea este însoțită de o fotografie editată în care premierul este asemănat cu Liviu Dragnea. 

”Am protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă. Astăzi, ea este încă o dată asaltată, doar că de data asta de către liberalii care promiteau în campanie că vor face reforme și că ei nu sunt ca PSD!

Florin Cîțu, premierul României, acționează conform propriilor interese și demite pe rând miniștri incomozi, care îndrăznesc să facă acele reforme promise oamenilor care au ieșit ani de zile la proteste. Prima dată a fost Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății pe motiv că nu s-a consultat cu premierul care nu răspundea apelurilor, pe nici una dintre căile de comunicație pe care le avea la îndemână, în timp ce motivul real era concursul de la Casele de Sănătate.

Acum a venit rândul lui Stelian Ion, ministrul Justiției, care nu a acceptat să treacă din pix PNDL 3, un program de dezvoltare locală, care în forma actuală nu reprezintă nimic altceva decât un aspirator de bani de la buget și mită pentru primarii care i-ar aduce voturi în lupta internă pentru șefia PNL, lui Cîțu. 10 miliarde de € folosiți de Florin Cîțu pentru propriile interese, iar țara încă n-a ieșit din noroaie. Încă există localități fără canalizare, fără apă curentă, gaze, drumuri. Dar țara nu contează în fața puterii!”, scriu organizatorii pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă