Nou atac armat în SUA. Un angajat al poștei americane și-a împușcat doi colegi apoi s-a sinucis

1 săptămână in urmă 15

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 07:24

4 citiri

Nou atac armat în SUA. Un angajat al poștei americane și-a împușcat doi colegi apoi s-a sinucis

Un angajat al poştei americane a deschis focul marţi la locul său de muncă din Memphis, statul Tennessee, omorând două persoane înainte de a întoarce arma asupra lui, au indicat serviciile poştale şi autorităţile locale, notează AFP.

"Serviciul poştal anchetează un atac armat care a avut loc mai devreme" în oraşul Memphis, a informat poşta americană într-un comunicat.

"Trei angajaţi au murit. În prezent nu mai există nicio ameninţare", a precizat US Post.

Atacatorul este unul dintre cei trei angajaţi care au murit şi se pare că s-a sinucis, a afirmat la rândul său o purtătoare de cuvânt a FBI din Memphis, Lisa-Anne Culp, într-o conferinţă de presă, adăugând că a fost deschisă o anchetă.

"Serviciile poştale sunt devastate de această tragedie", a adăugat US Post într-un comunicat.

Atacurile armate în întreprinderi sunt un flagel recurent al societăţii americane. Din anii 1970 până în anii 1990, angajaţi sau foşti angajaţi au făcut peste 40 de morţi într-o serie de atacuri asupra serviciului poştal, astfel că americanii au inventat expresia "going postal" pentru a descrie crize de violenţă la locul de muncă.

Citeste si:

De ce Statele Unite câștigă cele mai multe premii Nobel

Opt dintre cei 13 laureați ai premiului Nobel din 2021 sunt de origine americană, fapt care indică dominația istorică a Statelor Unite în această cursă cu premii. Acest fapt stă în...

Victoria Nuland, tratată cu răceală la Moscova. Oficialii ruși spun că există riscul unor noi tensiuni cu SUA

Moscova a anunţat marţi, 12 octombrie, absenţa unui progres major în negocierile cu SUA asupra funcţionării ambasadelor celor două ţări şi nu a exclus posibilitatea agravării relaţiilor...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă