Note GSP la FCSB - Voluntari: Cei mai buni marcatori din Liga 1 au fost cei mai buni jucători de pe teren » Florinel Coman, evoluție slabă

1 lună in urmă 32

Dennis Man a fost cel mai bun jucător de pe teren și a obținut nota 8. Vedeta roș-albaștrilor din acest sezon a deschis scorul în prima repriză și a obținut lovitura de la 11 metri din care Florin Tănase a mărit avantajul gazdelor. Căpitanul celor de la FCSB a fost al doilea cel mai bun jucător de pe teren și din trupa lui Toni Petrea, după ce a transformat lovitura de pedeapsă și a ajuns la 13 reușite stagionale în acest sezon, la un gol distanță de Dennis Man, care se află pe prima poziție în topul marcatorilor.

Florinel Coman, evoluție slabă în poziția de 9 fals

Florinel Coman a evoluat în poziția de 9 fals, iar ultima dată când a jucat la FCSB pe acest post a fost în urmă cu aproximativ 2 ani, când au fost eliminați în sferturile de finală ale Cupei României de FC Hermannstadt, club care în acea vreme se lupta pentru promovarea în Liga 1. 

Florinel Coman nu s-a descurcat așa de bine și a obținut cea mai mică notă dintre jucătorii celor de la FCSB, alături de integraliștii Adrian Șut și Ovidiu Popescu, care a comis penalty-ul din care Voluntari a marcat la ultima fază a meciului.

FCSB - Voluntari 2-1 » Note GSP

Darius Olaru și Valentin Crețu, care au intrat pe teren în a doua repriză, au fost și ei notați cu 5. Toni Petrea, antrenorul liderului din Liga 1, a obținut nota 7, în schimb ce Bogdan Andone, care a plecat cu scandal în 2019 de la formația finanțată de Gigi Becali, a fost punctat cu 5.

Am avut multe oportunități, dar nu am profitat de ele, așa cum îmi doream. A existat și această eroare, în final, când am comis un penalty. Nu e normal, dar a fost un joc bun, o victorie importantă. Noi mereu discutăm pe tema asta, le spun că meciul se termină doar când fluieră arbitrul. Trebuie să înțeleagă asta.

Toni Petrea, antrenor FCSB

Voluntari, trei note de 4

Cosmin Achim, fotbalistul care l-a faultat aiurea pe Dennis Man în propriul careu, a obținut cea mai mică notă de pe teren, alături de colegii săi din atac, Alexandru Stoica și Sebastian Mailat, care a fost înlocuit în prima repriză, de Ion Gheorghe, care s-a descurcat puțin mai bine și a obținut nota 5. Jefte Betancor, care a intrat în locul lui Stoica pe teren, a obținut nota 7, cea mai mare de la formația ilfoveană și la egalitate cu Florin Tănase.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după FCSB - Voluntari 2-1: „FCSB e o echipă plină de individualiști. Agenții caută altceva”

Citește și alte știri din Liga 1:

„FCSB nu e Steaua Bucureşti! Marca e la armată” » Declarație fără echivoc venită din partea LPFDennis Man se victimizează: „Se răzbună pe mine acum”

Bianca Brad, dezvăluiri incendiare despre Ștefan Bănică Jr

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! George Simion a dat lovitura pentru AUR. A plecat din țară și a stabilit tot: decizia radicală
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă