Note GSP după FC Voluntari - Dinamo » „Câini” fără colți! Cei mai buni oameni de pe teren + Cum s-a descurcat Ionel Gane

1 lună in urmă 1

Cronica meciului FC Voluntari - Dinamo, AICI

Scaunul lui Ionel Gane se clatină serios după ce Dinamo a înregistrat încă un meci fără victorie în campionat. Dinamo a început bine la Voluntari, iar Steliano Filip i-a adus în avantaj pe „câini” în minutul 19. O primă repriză slabă s-a încheiat cu Dinamo la conducerea partidei, dar Voluntari a dat lovitura în minutul 52. Un-doi Betancor-Ivanov și apărarea lui Gane a fost șah-mat.

FC Voluntari - Dinamo 1-1 » Note GSP

Jucătorii din linia de atac a lui Dinamo au fost cei mai neinspirați. Magaye Gueye, „flancat” de Giani Crețu și Jonathan Morsay, nu a fost deloc inspirat. Ca atare, a fost notat cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi. La fel Jonathan Morsay și Ricardo Grigore, în timp ce Puljic, Bejan, Moldoveanu și Crețu abia au primit calificativ de trecere, 5.

Cel mai bun om de la Dinamo a fost Filip, „Stelu” fiind unicul marcator din tabăra „câinilor”. El a primit 7 și a avut concurență serioasă pentru titlul neoficial de „Omul meciului” cu Jefte Betancor, autorul golului înscris de Voluntari, care a primit același calificativ.

Pesic și Ivanov sunt singurii cu nota 4 de la Dinamo, cel din urmă fiind chiar eliminat în repriza a doua pentru un act de violență la adresa lui Filip.

5este nota primită de Ionel Gane. Omologul său de pe banca ilfovenilor, Bogdan Andone, a fost notat cu 6

VIDEO. Diego Fabbrini, dezamăgit de remiza cu FC Voluntari: „Aveam nevoie de toate cele 3 puncte”

Citește mai multe știri despre FC Voluntari - Dinamo:

Dinamo a pierdut un om de bază în prima repriză a meciului cu Voluntari! Cum arată lista indisponibililorSteliano Filip, dezamăgit: „Nu a ajutat cu nimic golul meu, mai bine eram cel mai slab de pe teren!”

Lovitură dură pentru Florentin Pandele! A pierdut definitiv procesul

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine e, de fapt, iubita lui Răzvan Simion. E fostă vedetă PRO TV și arată senzațional
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă