Note GSP după Dinamo - Gaz Metan 2-1 » „Centralul” și un „câine roșu”, cei mai slabi de pe teren!

1 lună in urmă 1

Medieșenii au reschis scorul în minutul 7, prin Ricardo Valente, dar nu au putut să își păstreze avantajul. Dinamo a întors scorul până la pauză, prin Magaye Gueye (minutul 32) și Ante Puljic (43).

Note GSP după Dinamo - Gaz Metan 2-1

Ricardo Valente a înscris un gol frumos, șutând la colțul lung din fața lui Ante Puljic, la capătul unei faze declanașată de Ronaldo Deaconu, care i-a „furat” mingea lui Alexandru Răuță. De altfel, cei doi, care au contribuit la singurul gol al oaspeților, au primit cele mai mari note în Gazeta Sporturilor de astăzi - 7.

Veteranul din poarta Gazului, Pleșca, a primit nota 6, precum a făcut-o și „închizătorul” Ze Valente, introdus în partea secundă. În rest, ceilalți fotbaliști utilizați de Jorge Costa au fost notați cu 5.

La fel ca la Gaz Metan, cea mai mare notă din tabăra lui Dinamo a fost 7, atribuită lui Magaye Gueye, Adam Nemec și Paul Anton. Cel mai slab de pe teren a fost Alexandru Răuță, nota 4.

La egalitate cu „centralul” Marcel Bârsan, care a validat eronat golul 2 al lui Dinamo, în loc să dicteze fault în atac la portarul Răzvan Pleșca! Oaspeții au cerut și un penalty pe final, la un presupus henț al lui Gevaro Nepomuceno în propriu careu, dar Bârsan a fost de neclintit.

7este nota primită de arbitrii asistenți Sebastian Gheorghe și Mircea Grigoriu

VIDEO. Cristi Bobar, fostul oficial al lui Dinamo, despre meciul cu Gaz Metan: „Îl știu pe Bârsan, nu mă miră ce a făcut”

Citește mai multe știri despre Dinamo - Gaz Metan:

Noul șef de la Dinamo a anunțat ultima mutare din „Groapă”: „E pe drum!” + Cum au ratat „câinii” un transfer: „I-au zis să nu calce în România”Paul Anton e deranjat: „Eu n-am primit bani, precum colegii mei”

Petre Roman a recunoscut că a curtat-o pe Zoe Ceaușescu. Gestul Elenei Ceaușescu când a aflat

Libertatea

Playtech: Ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Este tulburător ce a făcut nepotul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă