Nota primită de Radu Drăgușin pentru evoluția din meciul cu Napoli: ”A demonstrat!”

2 săptămâni in urmă 9

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Nota primită de Radu Drăgușin pentru evoluția din meciul cu Napoli: ”A demonstrat!”

Unicul gol al partidei a fost înscris de Petagna pe finalul primei reprize, cu o foarfecă superbă.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Chiar dacă echipa sa nu a reușit să obțină victoria, evoluția lui Radu Drăgușin a fost apreciată în presa italiană. Fundașul român a primit nota șase pentru prestația sa din meciul cu Napoli. 

Nota obținută de Drăgușin a fost printre cele mai mari ale jucătorilor de la Sampdoria. Cea mai mică notă a primit-0 Gabbiadini, cel care a fost notat cu 5, iar Ciervo a primit cel mai mare calificativ, 6,5.

Drăgușin a reușit să neutralizeze raidurile lui Ghoulam și Insigne. Primul a fost nevoit să iasă de pe teren din cauza unei accidentări. Radu Drăgușin a reușit să îl blocheze pe fundașul lui Napoli. A demonstrat pe teren”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb.

VIDEO Unicul gol al partidei Napoli - Sampdoria

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Etichete: serie a , napoli , sampdoria , radu dragusin

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă