Nota lui Mihăilă după „thriller-ul” Parmei + anunț îngrijorător: Man, OUT până la finalul sezonului?!

1 săptămână in urmă 19

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021, 21:50

Parma a pierdut pe teren propriu cu Crotone, 3-4, în runda #33 din Serie A. Valentin Mihăilă a marcat în repriza a doua, în timp ce Dennis Man s-a accidentat în prima parte a meciului.

Întrucât Man a evoluat doar 18 minute, nu a fost notat de către publicația ParmaLive. Mihăilă a primit nota 5.50, a doua cea mai mare din efectivul „cruciaților” după Cornelius (6).

„A adus dinamism în prima repriză și a creat pericol în a doua parte. Unul dintre puținii jucători care au mișcat în atac”, au notat italienii despre fostul jucător al Craiovei.

„E posibil ca Man să-și fi încheiat deja sezonul din cauza problemelor musculare”, au mai informat cei de la ParmaLive. Totuși, un anunț oficial despre accidentarea românului încă nu a fost făcut.

Dennis Man s-a accidentat în prima repriză

Dennis Man, titular, nu a rezistat pe teren decât 18 minute. Kurtic i-a pasat în careu pe poziție viitoare, românul nu a ajuns la balon și a început să se țină de coapsa stângă. Cel mai probabil, a suferit o întindere.

Valentin Mihăilă, gol într-un nou meci dramatic pentru Parma

Pe un atac pozițional al Parmei, Mihăilă, aflat în careu, a profitat de o respingere nefericită a defensivei oaspete și l-a învins pe Cordaz cu un șut plasat la colțul scurt, expediat de la 10 metri ('54).

Parma, cu un picior în Serie B

Parma se clasează pe locul 19, 20 de puncte, și are șanse mici să se salveze, cu 5 runde înainte de finalul sezonului. Acum, sunt 11 puncte între „cruciați” și primul loc din afara „nisipurilor mişcătoare”, ocupat de Benevento, care are și un meci mai puțin disputat.

Programul Parmei până la finalul sezonului:

  • Torino (d)
  • Atalanta (a)
  • Lazio (d)
  • Sassuolo (a)
  • Sampdoria (d)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Motivul scandalos pentru care Lucescu e contestat la Kiev » Federația ar fi implicată!

Știm a doua echipă care a promovat în Premier League » Revenire după un singur sezon în elita fotbalului englez

Playtech: Vești CRUNTE pentru Cristina Neagu. Medicul ei a făcut anunțul trist chiar azi...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă