Nostalgia Retro/Disco/Future, pe plaja Neversea. La eveniment este permis doar accesul persoanelor vaccinate sau testate

2 luni in urmă 35

Timp de trei zile, plaja Neversea din Constanţa, se transformă în ring de dans! Mii de tineri au furat startul şi s-au distrat încă de ieri, de la primele ore ale dimineţii, pe cea mai animată bucată de nisip de la mare. Zorii zilei i-au surprins pe turişti tot pe plajă, dansând şi petrecând.

Nostalgia Retro/Disco/Future, pe plaja Neversea. La eveniment este permis doar accesul persoanelor vaccinate sau testate

Chiar dacă festivalul Neversea a fost suspendat şi anul acesta din pricina pandemiei, organizatorii au încercat să readucă atmosfera concertelor de la malul mării. Chiar dacă DJ-ii din topurile internaţionale sau artiştii români în vogă au lipsit, piesele lor au răsunat aseară pe plaja din Constanţa.

Pe plajă au mai fost amplasate şi mai multe zone de relaxare, în care tinerii îşi pot trage sufletul între reprizele de dans. Nostalgia Retro/Disco/Future se doreşte a fi un eveniment pentru oamenii de toate vârstele. ''Un carusel'' care aduce de la cele mai ascultate piese din trending, până la cele care ne aduc aminte de anii 2000.

La evenimentul Nostalgia Retro/Disco/Future au acces doar persoanele vaccinate sau testate

La eveniment este permis doar accesul persoanelor vaccinate sau testate.

Organizatorii au pus la dispoziţia participanţilor şi un punct de testare rapidă, înainte de zona de acces, iar un test costă 30 de lei. Evenimentul se incheie mâine seară.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă