Norvegienii sunt convinși: "Putem specula până ni se face rău, dar Haaland va purta tricoul lui Real Madrid!"

1 săptămână in urmă 20

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Asta deoarece atât Real Madrid, cât și Barcelona, își doresc foarte tare să îl transfere în vară. Se așteaptă ca eternele rivale să ducă o luptă acerbă la finalul sezonului actual pentru semnătura sa, dar conaționalii lui Haaland cred că știu deja pe cine va alege. 

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Erling Haaland ar urma să ajungă la Real Madrid, conform unui comentator celebru din Norvegia

Atacantul care în prezent aparține de Borussia Dortmund ar urma să meargă la Real Madrid. Informația a fost prezentată de Per-Jarle Heggelund, un comentator de fotbal foarte popular în Norvegia, țara natală a vârfului.

"Putem specula până ni se face rău, dar Haaland va purta tricoul lui Real Madrid. Va alege Real Madrid pentru că este cel mai mare club din lume, iar Haaland vrea să joace la cel mai mare club din lume", a transmis comentatorul, conform AS

Erling Haaland preferă Real Madrid, Barcelona sau campionatul Angliei, în această ordine

Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, specializat în transferuri, campionatul Angliei nu e destinația preferată a atacantului. În schimb, el și-ar dori să evolueze în La Liga.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Haaland preferă campionatul spaniol în detrimentul celui englez, iar varianta ideală este Real Madrid, club care îl dorește în același timp și pe Kylian Mbappe (23 de ani). Dacă nu ajunge la o înțelegere cu madrilenii, planul B este chiar eterna rivală, Barcelona.

Campionatul Angliei, deși considerat de mulți cel mai atractiv din lume, este doar a treia opțiune pe lista lui Haaland. Astfel, în vară am putea vedea o luptă acerbă între Real Madrid și Barcelona pentru semnătura golgheterului de la Borussia Dortmund. 

"Prima opțiune a lui Erling Haaland este să semneze cu Real Madrid. Dacă nu se întâmplă asta, va căuta să meargă la Barcelona. Dacă niciuna din aceste două variante nu e posibilă, va merge în Premier League", a declarat Gianluca Di Marzio, conform utdreport

Etichete: real madrid , borussia dortmund , erling haaland

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă