Norvegia - Muntenegru, liveSCORE de la 20:30 » România, cu ochii pe primul meci al Turneului Preolimpic de la Podgorica

1 lună in urmă 2

HANDBAL  ·  TURNEU PREOLIMPIC

30.

Norvegia - Muntenegru, primul meci din Turneul Preolimpic la care participă și România, are loc astăzi, de la ora 20:30.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021, 16:20 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 17:18

Norvegia - Muntenegru, primul meci din Turneul Preolimpic la care participă și România, are loc astăzi, de la ora 20:30. Partida nu e transmisă la TV în România, dar poate fi urmărită în format liveSCORE pe GSP.ro. 

România joacă primul meci sâmbătă, de la ora 20:30, împotriva Norvegiei; Înfruntarea decisivă e duminică, de la 17:00, contra Muntenegrului. Ambele sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima TVPrimele două echipe din grupă se calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Norvegia - Muntenegru, liveSCORE de la 20:30

Norvegia este, fără îndoială, cea mai puternică echipă pe care România o putea întâlni în turneul preolimpic. Naționala Norvegiei țintește a 8-a participare la Jocurile Olimpice. Are un palmares impresionant la Jocuri: e de două ori campioană olimpică (2008, 2012), de două ori locul 2 (1988, 1992) și de două ori locul 3 (2000, 2016). Mai are un loc 4 în 1996.

Muntenegru este țara gazdă a Turneului Preolimpic. Naționala e formată pe nucleul de la Buducnost. De acolo vin Majda Mehmedovic și Jovaka Radicevic, singurele handbaliste care au fost pe parchet la argintul olimpic din 2012, de la Londra.

Cine participa la celelalte turnee: 

Grupa 1: Suedia, Spania, Argentina Grupa 2: Ungaria, Rusia, Serbia, Kazahstan Grupa 3: Norvegia, România, Muntenegru

Citește și alte știri din handbal: 

Denisa Dedu înainte de startul României la turneul preolimpic: „Important este să obținem calificarea!”Laura Pristaviță, încrezătoare în calificarea la Jocurile Olimpice : „E o emoție care zburdă în grupul acesta de câteva zile”

Româncă, amanta unui bărbat, locuia în aceeași casă cu soția acestuia. Motivul pentru care el a fost numit „escrocul perfect„

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă