Norocul lui Florin Ştefan! Anunţul făcut despre accidentarea care i-a îngrozit pe cei care au văzut Sepsi-CFR Cluj

1 lună in urmă 22

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

Sepsi - CFR Cluj s-a terminat 0-1, cu un gol marcat de Debeljuh, în minutul 72, după ce formaţia gazdă rămăsese în 10 oameni ca urmare a eliminării lui Rachid Bouhenna, în minutul 49.

Agitaţia celor din jurul fotbalistului şi intervenţia rapidă a Ambulanţei i-a făcut pe telespectatori să se gândească la o fractură, cel puţin, ceea ce i-ar fi complicat cariera imediată a internaţionalului român.

Florin Ştefan a suferit o luxaţie la cot. Toată lumea s-a temut de o fractură

Spre norocul său, dacă se poate spune aşa, este vorba despre o luxaţie, la cot, nu la umăr. "Am vorbit şi în dimineaţa asta cu doctorul, este vorba despre o luxaţie. Nu e simplu, vă daţi seama, dar tot e bine că nu a fost la umăr, ci la cot.

Dacă era la umăr, ar fi fost mult mai greu cu clavicula, poate şi operaţie, iar perioada de pauză mai mare. După ce a fost la spital şi i-a fost imobilizat braţul cu o atelă, Florin s-a întors la stadion duminică seara", a povestit preşedintele lui Sepsi, Cornel Şfaiţer, pentru Digi Sport.

Peste aproximativ două săptămâni, Florin Ştefan va începe recuperarea

"Ştiu bine cum e la umăr pentru că am avut şi eu acum mulţi ani o disjuncţie şi am zis că mor de durere. Dar mă gândesc că nu a fost uşor nici acum pentru jucător", a completat oficialul echipei.

Cum s-a petrecut accidentarea lui Florin Ştefan

Lovit din spate de Niczuly, care a ieșit să boxeze un balon, Ștefan a rămas întins pe gazon, în minutul 59, și a început să strige de durere.

Ovidiu Hațegan a oprit meciul și a cerut intervenția Ambulanței. Ștefan a fost preluat de medici și dus de urgență la spital.

Fotbalistul lui Sepsi a primit îngrijiri pe gazon timp de cinci minute şi apoi a fost urcat în Salvare. În locul său pe teren a intrat Brian Nouvier. 

Video cu accidentarea lui Florin Ştefan

Etichete: cornel sfaiter , florin stefan , video sepsi cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă