Nora Mork, în lacrimi. Norvegianca s-a accidentat din nou și riscă a 11-a operație la genunchi!

1 săptămână in urmă 29

Era minutul 58 al partidei de Liga Campionilor dintre Vipers Kristiansand și Rostov Don, jucată miercuri seara, la Erd (Ungaria). Scorul era 23-23, norvegiencele căutau golul victoriei, Nora Mork, interul dreapta, a plecat în circulație, o împingere discretă a unei adversare și Mork s-a oprit. S-a ținut imediat de genunchiul stâng, același la care avusese probleme și ultima dată, când evolua la CSM București!

Imaginile de pe bancă, unele cutremurătoare. Lacrimile curgeau pe obrajii handbalistei, care tremura din tot corpul! Ghinioanele se țin scai de o jucătore care a suferit deja 10 operații la ambii genunchi! Nora revenise pe teren la un an de la accidentarea suferită la Brașov, în august 2019, în Supercupa României. A jucat la Euro 2020, a câștigat încă un titlu european și toate păreau în regulă cu genunchii ei.

"Genunchiul pare stabil!"

"Nora va face o rezonanță magnetică vineri și vom vedea cât de gravă este accidentarea", a declarat antrenorul lui Vipers, Ole Gustav Gjekstad, pentru TV2. Primul raport arată însă că nu ar fi ceva grav. Jucătoarea a părăsit terenul plângând, dar mergând normal. "Nora a spus că genunchiul pare stabil. Fizioterapeutul spune același lucru, dar recunoaște că este dificil să dea un diagnostic imediat", a mai declarat Gjekstad.

Nora Mork a declarat permanent că visează să joace cu Norvegia la Jocurile Olimpice de la Tokyo, medalia olimpică fiind singura care-i lipsește din palmares. Norvegia face parte din grupa de calificare preolimpică alături de România, Muntenegru și Kazahstan. Meciurile sunt programate să se desfășoare între 19-21 martie, la Podgorica.

Baia Mare a înscris 40 de goluri în poarta norvegiencelor de la Storhamar. Calificarea în „sferturi” e acontatăCSM București, două meciuri câștigate la masa verde în Liga Campionilor! Vâlcea, la polul opus! Clasamentele

Un deținut s-a îndrăgostit de psihologa închisorii. Ce i-a făcut când a ieșit de după gratii

Libertatea

Playtech: Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă