Nokia a relansat telefonul 6310, cu Snake, radio și cameră VGA, la aniversarea a 20 de ani de la primul model

6 zile in urmă 24

"Cărămida" Nokia are câteva specificaţii noi, dar îşi păstrează jocul Snake, favoritul publicului înainte de apariţia aplicaţiilor complexe pentru smartphone. Noile opţiuni includ un ecran color (fără touchscreen), o cameră foto şi acces la canale radio. Și, desigur, o cameră VGA.

Nokia 6310 model nou

Nokia a relansat telefonul 6310, cu Snake şi radio, la aniversarea a 20 de ani de la primul model

Nokia

Nokia 6310 nu este un smartphone, dar se potriveşte celor care sunt în căutarea unui telefon rezistent, la un preţ accesibil – costă doar 59,99 de lire pe site-ul oficial Nokia. În ultima vreme există o cerere destul de mare pentru telefoane mai simple, mai puţin accesorizate, iar 6310 ar putea redeveni vedeta domeniului de telefonie mobilă.

Tot mai mulţi utilizatori renunţă la smartphone-urile care, de multe ori, consumă timp şi energie. Şi includem aici şi energia bateriei, care, în cazul 6310, rezistă "chiar şi câteva săptămâni". Cel puţin aşa se laudă producătorul.

Nokia 6310, o legendă

Nokia 6310 a fost un telefon mobil orientat spre afaceri, anunțat la 15 martie 2001 și lansat la sfârșitul anului ca succesor al Nokia 6210. A fost, de asemenea, primul mobil Nokia cu conectivitate Bluetooth (versiunea 1.1).

Nokia Corporation a dominat ani întregi segmentul telefoniei mobile, compania cu sediul central în Espoo, Finlanda, fiind liderul mondial în domeniul comunicațiilor, contribuind la creșterea industriei de comunicații și a celei de Internet, devenite acum convergente.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă